حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/06/17 شمسی | 2025/09/08 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
سکوت کشورهای اسلامی در قبال اسرائیل دردناک است
نماینده ولی فقیه در هرمزگان:

سکوت کشورهای اسلامی در قبال اسرائیل دردناک است

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان از سکوت برخی کشورهای اسلامی در برابر جنایات اسرائیل انتقاد کرد و گفت: جهان اسلام هویت حقیقی خودش را فراموش کرده و قادر نیست دوست را از دشمن تشخیص دهد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ مراسم گرامیداشت هفته وحدت و جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع)، شامگاه یکشنبه، با حضور آیت‌الله عبادی‌زاده، نماینده ولی فقیه در هرمزگان و حجت‌الاسلام ذاکری امام جمعه شهرستان، جمال الدینی فرماندار شهرستان، رئیس دادگستری شهرستان، معاون سیاسی و امنیتی فرماندار، علمای شیعه و سنی، رؤسای ادارات و قشرهای مختلف مردم در گلزار شهدای شهرستان جاسک برگزار شد.

آیت‌الله محمد عبادی‌زاده، در مراسم جشن هفته وحدت در بندر جاسک، به تمجید از بصیرت و آگاهی مردم این منطقه پرداخت و با اشاره به وقایع پاییز ۱۴۰۱، نقش مردم شرق استان را در خنثی کردن دسیسه‌های دشمنان برجسته دانست.

وی گفت: مردم شرق استان، به‌ویژه در شهرستان‌های جاسک، سیریک، میناب، بشاگرد و رودان، با درایت و دوراندیشی، اجازه ندادند تا دشمنان خارجی با کمک عوامل داخلی خود، در جامعه تفرقه و آشوب ایجاد کنند.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان از ارتباط خود با علما و متنفذین اهل سنت این منطقه یاد کرد و به نقل از آنان گفت: نه تنها در استان هرمزگان مشکلی وجود نداشت، بلکه آمادگی خود را برای کمک به ایجاد آرامش در استان سیستان و بلوچستان نیز اعلام کرده بودند.

عبادی‌زاده، مردم جاسک را مردمی خونگرم، با درایت و دل‌بسته به نظام و انقلاب اسلامی توصیف کرد کا دسیسه‌های دشمن را به خوبی می‌شناسند و تصریح کرد: حق این مردم عزیز این است که هرچه در توان داریم به آن‌ها خدمت کنیم و دولت و مسئولین باید حق این مردم را ادا کنند.

وی در ادامه با اشاره به مقاومت مردم غزه در برابر رژیم صهیونیستی، مردم ایران، شیعه و سنی را به عنوان پرچم‌دار عزت و مقاومت امت اسلامی در جهان معرفی کرد.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان تصریح کرد: در شرایطی که برخی از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی، تحت پرچم ملت ایران و انقلاب اسلامی در حرکت هستند، مردم مومن، فهیم و همدل ایران، به ویژه مردم جاسک، با خدمت به نظام و انقلاب، به خون شهدا خدمت می‌کنند و این ملت امروز به بلوغی رسیده‌اند که مایه افتخار امت اسلامی هستند.

امام جمعه بندرعباس به حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از مظلومین در سراسر جهان اسلام اشاره کرد و این رویکرد را مایه افتخار ملت ایران دانست و افزود: برای ایران تفاوتی نداشت که مردم افغانستان از شیعه یا سنی باشند؛ ایران به آن‌ها کمک کرد تا کشورشان از اشغال شوروی آزاد شود.

وی تاکید کرد: انقلاب اسلامی متعلق به جهان اسلام است، نه یک مذهب خاص، و بزرگ‌ترین افتخار آن، پشتیبانی از مظلومین عالم، به‌ویژه مسلمانان است، حمایت‌های اخیر ایران از مردم مظلوم فلسطین را نمونه‌ای از این رویکرد دانست.

عبادی‌زاده همچنین به واکنش‌های ملت‌های منطقه به عملیات اخیر ایران اشاره کرد و گفت: وقتی موشک‌ها از مسیر عراق عبور می‌کرد، مردم عراق به خیابان‌ها آمده و شادمانی می‌کردند، یکی از دوستانی که امسال به کربلا رفته بودند، نقل می‌کرد مردم عراق، ملت ایران را «قهرمان وطن» می‌دانند.

امام جمعه بندرعباس در بخش دیگری از سخنان خود، از سکوت برخی کشورهای اسلامی در برابر جنایات اسرائیل انتقاد کرد و گفت: چرا جهان اسلام هویت حقیقی خودش را فراموش کرده و دوست را از دشمن نمی‌تواند تشخیص دهد؟

نماینده ولی فقیه در هرمزگان در ادامه خواستار بیداری ملت‌های مسلمان شد و گفت: جهان اسلام باید هویت و عظمت گذشته خود را بازیابی کند و به سرمایه‌های ملت‌های مسلمان متکی شود.

وی با اشاره به سخنان یکی از علمای اهل سنت، گفت: حال امت اسلامی خوب نیست؛ اگر خوب بود، امروز مسلمانان غزه قتل عام نمی‌شدند.

امروز روز بازیابی عظمت و عزت برای جهان اسلام است

عبادی‌زاده با تاکید بر ضرورت اتحاد در جهان اسلام، گفت: امروز روز بازیابی عظمت و عزت برای جهان اسلام است و باید در این میدان فریاد زد و از ملت عزیز ایران یاد گرفت.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان با اشاره به مفاهیمی مانند شیعه، سنی، فارس، ترک و بلوچ، این تقسیم‌بندی‌ها را بی‌معنا خواند و گفت: این‌ها باید در دل امت رنگ ببازد و در حاشیه قرار بگیرد.

وی با استناد به آیات قرآن کریم، یهود را دشمن‌ترین دشمنان اسلام معرفی کرد و گفت: باید به جای پیمان با صهیونیست‌ها، پیمان با امت ببندیم و امت‌سازی کنیم.

عبادی‌زاده در ادامه همچنین با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، گفت: شعار نابودی رژیم صهیونیستی حقیقت است و جوانان همین نسل، شاهد نابودی این رژیم خواهند بود.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان در ادامه با اشاره به هزینه‌های مقاومت، شهادت جوانان و کودکان در جنگ را یادآور شد و این هزینه‌ها را در مقابل ثمرات وعده داده شده در قرآن، ناچیز دانست.

وی برای همه مسلمانان، به‌خصوص جبهه مقاومت، آرزوی سربلندی و پیروزی کرد و گفت: با همین مسیری که داریم جلو می‌رویم، شاهد فتح و نصرت و پیروزی باشیم.

وحدت شیعه و سنی در شهرستان نمونه‌ای مثال‌زدنی است

حجت‌الاسلام ذاکری، امام جمعه شهرستان جاسک نیز در جشن باشکوه هفته وحدت در شهرستان جاسک، بر اتحاد و یکدلی مردم این منطقه تأکید کرد و از حضور فعال و ثمربخش شیعه و سنی در تمام عرصه‌ها تقدیر کرد.

وی با اشاره به حضور آیت‌الله عبادی زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و سایر مسئولین استانی، این حضور را مایه برکت و خیر برای شهرستان دانست.

ذاکری از فرماندار شهرستان، که او را فرمانداری جهادی و انقلابی خواند، به دلیل خدمات ارزشمندش تقدیر کرد و انتخاب وی به عنوان فرماندار برتر استان را تبریک گفت.

امام جمعه بندر جاسک، با وجود کمبودهای زیرساختی در شهرستان، مردم جاسک را دارای ویژگی‌های برجسته‌ای همچون یکدلی و همراهی در برنامه‌های مختلف دانست.

وی به مشارکت گسترده مردم در مراسمات راهپیمایی، انتخابات و مراسمات ملی و مذهبی اشاره کرد و این حضور را نشان‌دهنده هوشیاری و آگاهی مردم منطقه عنوان کرد.

ذاکری وحدت شیعه و سنی را یکی از بارزترین ویژگی‌های مردم جاسک برشمرد و تأکید کرد: در این شهرستان تفاوتی بین شیعه و سنی وجود ندارد و همه به عنوان امت واحده در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند.

امام جمعه شهرستان جاسک با اشاره به موکب‌های پذیرایی و فرهنگی که توسط هر دو گروه مذهبی اداره می‌شود، این اتحاد را نمونه‌ای عملی از وحدت دانست.

وی به مشارکت خیرخواهانه اهل خیرخواهانه اهل سنت در جمع‌آوری کمک‌ها برای موکب شهدای گمنام جهت اعزام به کربلا اشاره کرد و این همکاری را دلیلی دیگر بر وجود وحدت عمیق در شهرستان عنوان کرد.

ذاکری افزود: در کارهای خیر، مانند ساخت خانه برای نیازمندان، مذهب افراد مطرح نیست و همه با هم برای کمک به نیازمندان تلاش می‌کنند.

این جشن، تنها به سخنرانی محدود نشد و با برنامه‌های متنوع خود، رنگ و بوی دیگری به خود گرفت.

مولودی‌خوانی‌های پرشور، فضا را آکنده از عطر دل‌انگیز میلاد پیامبر اکرم (ص) کرد و در این میان، بازی و شادی کودکان در مسابقات تدارک دیده شده، لبخند را بر لبان بزرگ‌ترها نشاند و حال و هوایی دلپذیر به جشن بخشید.

برپایی موکب‌های مردمی در حاشیه مراسم نیز، تصویری زیبا از همدلی و وحدت مردم جاسک را به نمایش گذاشت و این گردهمایی را به یک جشن واقعی و مردمی تبدیل کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!