حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/04/15 شمسی | 2025/07/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
استاندار به اقتصاد دریا محور توجه کند
وزیر کشور:

استاندار به اقتصاد دریا محور توجه کند

وزیر کشور گفت: توجه به اقتصاد دریایی و همچنین توسعه در سواحل مکران بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری، ریاست جمهور و برنامه هفتم توسعه از دیگر تأکیدات به استاندار جدید هرمزگان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ اسکندر مؤمنی صبح سه‌شنبه در بدو ورود به بندرعباس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هدف اصلی از سفر به هرمزگان تودیع و معارفه استانداران قدیم و جدید هرمزگان است و باتوجه‌به اینکه استان هرمزگان نقش‌برجسته‌ای در کشور دارد تأکیدمان به استاندار جدید این است که از همه ظرفیت‌های استان بر اساس شعار محوری دولت که وفاق ملی است، استفاده کنند. 

وی افزود: توجه به اقتصاد دریایی و همچنین توسعه در سواحل مکران بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری، ریاست جمهور و برنامه هفتم توسعه از دیگر تأکیدات به استاندار جدید هرمزگان است.
انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!