حالت تاریک
  • جمعه, 1404/06/21 شمسی | 2025/09/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
بی‌اعتمادی به آمریکا برای کشورهای اسلامی روشن شد
امام‌جمعه بندرعباس:

بی‌اعتمادی به آمریکا برای کشورهای اسلامی روشن شد

امام‌جمعه بندرعباس با اشاره به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به قطر گفت: این حادثه نشان داد امنیت را نمی‌توان با پول خرید و بی‌اعتمادی به آمریکا برای کشورهای اسلامی روشن شد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ آیت‌الله عبادی‌زاده در خطبه‌های عبادی و سیاسی این هفته بندرعباس با توصیه خود و همه نمازگزاران به تقوای الهی، تقوا را سپر استوار نجات انسان دانست و گفت: رعایت تقوا انسان را از آفات و انحرافات حفظ می‌کند و رابطه انسان با خدای متعال را قوی‌تر می‌سازد.
 
 وی با اشاره به سلسله مباحث گذشته درباره آسیب‌های اجتماعی و نفوذ دشمن، افزود: «نفوذ، یکی از مهم‌ترین تهدیدهای جامعه اسلامی است و هدف آن ضربه‌زدن به باورها و انسجام امت مسلمان است». 

خطیب جمعه بندرعباس نفوذ دشمن را در پنج حوزه اعتقادی، فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و نظامی دسته‌بندی کرد و با استناد به آیات و روایات اهل‌بیت (علیهم‌السلام)، تأکید کرد که تلاش‌های دشمن در همه این حوزه‌ها ناکام خواهد ماند و خداوند وعده صیانت دین خود را داده است.
 
 آیت‌الله عبادی‌زاده با تبیین آیه «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللهِ جَمِیعاً وَلَا تَفَرَّقُوا» وحدت امت اسلامی را یکی از مهم‌ترین ابزارها برای جلوگیری از نفوذ دشمن دانست و خاطرنشان کرد: «تمسک به حبل‌الله یعنی پیروی از قرآن و عترت پیامبر و رعایت ولایت و وحدت مسلمانان که همه اینها زمینه‌ساز قدرت، امنیت و پیشرفت جامعه اسلامی است».
وی تأکید کرد که گفتگوی بین مذاهب، همکاری‌های علمی و اقتصادی جهان اسلام و خوداتکایی امنیتی، نقشه‌های دشمن را ناکام می‌گذارد.
 
 در خطبه دوم، امام‌جمعه بندرعباس با دعوت به تقوای الهی در همه شئون زندگی از جمله خانوادگی و سیاسی، یادآور شد که هر مسلمان باید در برابر نفوذ دشمن هوشیار باشد و کوچک‌ترین تحرکات مشکوک را رصد و گزارش کند.
 
 وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب درباره معادله «نه جنگ، نه صلح» گفت: «دشمن با ایجاد جنگ روانی و رسانه‌ای تلاش می‌کند مردم و مسئولان را از کار و تلاش بازدارد و سرمایه‌ها را فراری دهد؛ اما ملت ایران همواره با هوشیاری و وحدت، نقشه‌های دشمن را خنثی کرده است».

عبادی‌زاده بر ادامه فعالیت‌های اقتصادی، حضور میدانی مسئولان و تأمین کالاهای اساسی مردم تأکید کرد و گفت: «تشکیل ستاد راهبردی معیشت و هماهنگی میان وزارتخانه‌ها می‌تواند مانع افزایش بی‌رویه قیمت‌ها شود».
 
 خطیب جمعه همچنین به موضوع حمله اخیر رژیم صهیونیستی به قطر اشاره کرد و آن را نمونه نقض حاکمیت ملی کشورها دانست و افزود: «این حادثه نشان داد امنیت را نمی‌توان با پول خرید و بی‌اعتمادی به آمریکا برای کشورهای اسلامی روشن شد».
 
 عبادی‌زاده هفته وقف را فرصتی برای حل مشکلات اجتماعی و ایجاد تکافل دانست و بر شفافیت در انجام امور خیریه و وقف تأکید کرد. همچنین وضعیت آب آشامیدنی برخی شهرستان‌ها از جمله جاسک و سیریک را مورد اشاره قرار داد و از مسئولان خواست با استفاده از اعتبارات ملی و پیگیری از سطوح بالاتر، مشکلات مردم را هرچه سریع‌تر رفع کنند.
 
 امام‌جمعه بندرعباس در پایان خطبه دوم، تأکید کرد که شیعیان باید افتخار کنند که امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) در مدیریت و عملکرد ایشان در دوران خلافتشان در شهر کوفه، تأمین نیازهای اساسی مردم از جمله آب سالم، نان کافی و مسکن برای همه را به‌عنوان شاخص عدالت اجتماعی قرار داده است.
انتهای خبر/

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!