حالت تاریک
  • جمعه, 1404/06/21 شمسی | 2025/09/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
تکیه بر توان داخلی امنیت‌ساز است
امامان جمعه هرمزگان مطرح کردند:

تکیه بر توان داخلی امنیت‌ساز است

امامان جمعه هرمزگان با بیان اینکه تکیه بر توان داخلی امنیت‌ساز است، گفتند: وحدت امت اسلامی، سد محکمی در برابر دشمنان است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی«هرمز»؛ امامان جمعه شهرستان‌های هرمزگان به مهمترین مسائل روز در حوزه عبادی و سیاسی پرداختند.

وحدت امت، سد محکمی در برابر دشمنان

 امام‌جمعه قشم به موضوع مشکلات کم‌آبی در روستاهای جزیره قشم پرداخت و بر لزوم رسیدگی به این معضل تأکید کرد.
 وی از توزیع بسته‌های معیشتی و تجهیزات ورزشی در بین مردم روستاهای آسیب‌دیده خبر داد و بر ضرورت توسعه زیرساخت‌ها برای حل مشکل کم‌آبی اشاره کرد.
 
 حاجبی با اشاره به برگزاری جشن‌های هفته وحدت، از علمای شیعه و اهل‌سنت که در تقریب مذاهب اسلامی تلاش می‌کنند، تشکر کرد.

 امام‌جمعه قشم تأکید کرد که نمازجمعه تنها یک عبادت فردی نیست، بلکه محلی برای همدلی و اتحاد امت اسلامی است. 
وی خاطرنشان کرد: باید از ایجاد دو قطبی‌های کاذب در فضای مجازی توسط دشمنان جلوگیری شود مساجد، هیئت‌ها و پایگاه‌های بسیج، محور مقاومت اجتماعی و فرهنگی هستند و قدرت نرم انقلاب اسلامی را تشکیل می‌دهند.

مقاومت اسلامی، تنها راه مقابله با رژیم صهیونیستی
 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین جهانگیری، امام‌جمعه شهرستان بستک، در خطبه‌های این هفته نمازجمعه با اشاره به مناسبت‌های مهم منطقه‌ای و جهانی، بر ضرورت حفظ وحدت امت اسلامی، تقویت محور مقاومت و بهره‌برداری صحیح از ظرفیت‌های ملی تأکید کرد.
 
 وی با اشاره به سالروز امضای قرارداد سازش میان سازمان آزادی‌بخش فلسطین و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۹۳، این اقدام را یکی از تلخ‌ترین تجربیات جهان اسلام دانست و افزود: «رژیم صهیونیستی از اساس با جنایت شکل‌گرفته و هیچ‌گاه به تعهدات خود پایبند نبوده است. تنها راه مقابله با این رژیم، ایستادگی و مقاومت اسلامی است، نه سازش و نرمش.»
 
 امام‌جمعه بستک با بیان اینکه برخی پیشنهاد تشکیل دو دولت در سرزمین‌های اشغالی را مطرح کرده‌اند، گفت: «نتانیاهو تا همین دیروز اعلام کرده که هیچ دولت فلسطینی تشکیل نخواهد شد. حال چگونه می‌توان با چنین رژیمی وارد مذاکره شد؟»
 
 وی همچنین به مناسبت قتل‌عام فلسطینیان در اردوگاه‌های صبرا و شتیلا در ۲۵ شهریور اشاره کرد و آن را یکی از برگ‌های ننگین تاریخ رژیم جعلی صهیونیستی خواند. 
جهانگیری ضمن محکومیت شدید حملات اخیر این رژیم به مناطق اسلامی، خواستار بیداری بیشتر حکومت‌های عربی و حمایت عملی از محور مقاومت شد. 

وی تأکید کرد: «تعرض رژیم صهیونیستی به هر گوشه از جهان اسلام، باید موجب خشم و واکنش جدی همه مسلمانان شود.»

مسئولان به وعده‌هایشان در روستای جانوری عمل کنند
 

امام جمعه جاسک از همه مسئولان خواست تا در مسیر جلب رضایت خداوند متعال، گام‌های مثبت و مؤثری برای حل مشکلات مردم بردارند.

 ذاکری در ادامه، به وضعیت کشور قطر اشاره کرد و آن را یک عبرت بزرگ برای سایر کشورهای منطقه دانست.

وی اظهار کرد: قطر با وجود میلیاردها دلار هزینه برای سیستم‌های پدافندی آمریکایی و اروپایی، هیچ اختیاری از خود ندارد و مورد تجاوز قرار می‌گیرد و این امر نشان می‌دهد که اتکا به قدرت‌های بیگانه، امنیت واقعی را به همراه نمی‌آورد.

امام جمعه جاسک تأکید کرد: امنیت آریایی و امنیت واقعی تنها از طریق همبستگی و مقاومت به دست می‌آید.

ذاکری با اشاره به کاروان دریایی فریاد بشریت برای فلسطین مظلوم که متشکل از کشتی‌هایی از بیش از ۴۴ کشور است، این حرکت را نماد همبستگی جهانی و انسانیت عنوان کرد.

وی افزود: این کاروان به جهانیان نشان می‌دهد که غزه تنها یک نقطه روی نقشه نیست، بلکه معیاری برای سنجش وجدان بشری است.

امام جمعه جاسک این اقدام را نمادی قدرتمند در برابر حملات احتمالی رژیم صهیونیستی و نشانه تداوم مقاومت در مسیر حمایت از مردم مظلوم غزه برشمرد.

امنیت پایدار با اتکا به توان داخلی

 امام‌جمعه بندر خمیر در آغاز خطبه نخست با دعوت همگان به رعایت تقوای الهی و پرهیز از گناه، به روز ملی خرما اشاره کرد و گفت: خرما یکی از کهن‌ترین ظرفیت‌های تمدنی ایران است که سابقه‌ای چندهزارساله در تاریخ و فرهنگ این سرزمین دارد. 

وی تصریح کرد: کشت و پرورش نخل خرما از ایران به بسیاری از سرزمین‌ها منتقل شده و در منابع تاریخی حتی از ایران به‌عنوان سرزمین خرما یاد شده است.
 
 صالحی با بیان اینکه درخت خرما شباهت زیادی به انسان دارد و همه اجزای آن مورداستفاده قرار می‌گیرد، افزود: در شهرستان خمیر خرماهای مرغوبی مانند «خنیزی» کشت می‌شود که علاوه بر مصرف داخلی می‌تواند در چرخه اقتصادی و اشتغال‌زایی نقشی مهم ایفا کند.
 
 وی با اشاره به تجربه موفق روستای رودبار در زمینه ایجاد دهکده اقتصادی مبتنی بر خرما اظهار داشت: امروز در این روستا هیچ فرد بیکاری وجود ندارد و تمامی مردم باهمت و تلاش جمعی در عرصه تولید و توسعه مشغول هستند. این الگو باید در سطح شهرستان تعمیم داده شود تا ظرفیت‌های موجود در بخش کشاورزی و صنایع وابسته به خرما بالفعل گردد.
 
 امام‌جمعه بندر خمیر تأکید کرد: لازم است مسئولان با تدوین سند مشخص برای بهره‌برداری از اراضی مستعد و حمایت از کشاورزان، زمینه رونق این بخش را فراهم کنند تا خرما به‌عنوان محصولی راهبُردی، علاوه بر بعد معنوی و فرهنگی، در اقتصاد و معیشت مردم نقشی تعیین‌کننده ایفا کند.

مسئله معیشت اولویت اصلی کشور است
 
امام‌جمعه رودان مسئله معیشت را اولویت و مسئله اصلی کشور دانست و از مسئولان خواست که نگاه توجه ویژه خود را معطوف به این مهم کنند، تمرکز و توجه دولت و سایر قوا باید متوجه حل مشکلات اقتصاد و معیشت مردم قرار گیرد.
 بارانی به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به محل اقامت سران حماس در دوحه اشاره کرد و آن را «درس عبرت» برای منطقه دانست.
 وی گفت: امروز این رژیم قلدر شرور و جنایت‌کار صهیونیستی خود را به هیچ‌کدام از قطع‌نامه‌ها کنوانسیون‌های بین‌المللی متعهد نمی‌داند و انفعال دستگاه‌ها و سازمان‌های بین‌المللی در متوقف کردن جنایات این رژیم جنایت‌کار تأسف‌آور است و قطر با همه برج‌ها و دلارهایش، نتوانست حتی یک گلوله در دفاع از خود شلیک کند و این حمله نشان داد که امنیت وارداتی، خیالی است.
 خطیب نمازجمعه رودان با اشاره به بازدیدهای سرزده خود از ادارات دولتی شهرستان با ابراز تشکر از اداراتی که در خدمت به مردم وظایف خود را به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهند از عدم حضور برخی از مدیران در محل کار و معطلی مردم در آن ادارات از مدیران استانی خواست نظارت بیشتر و مؤثرتری بر عملکرد مدیران شهرستانی خود ایفا کنند و آنها را در برابر این مردم نجیب و شریف پاسخگوتر و متعهدتر کنند.
بارانی تصریح کرد: متأسفانه برخی از ادارات عملکردی رضایت‌بخش نداشته‌اند؛ به‌طوری که برخی مدیران حتی در محل کار خود نیز حاضر نبوده‌اند.
 امام‌جمعه رودان افزود: مردم این منطقه نجیب و صبورند و شایسته نیست برای انجام کارهای اداری، با مشقت فراوان از روستاها به مرکز شهر آمده و باز هم دست‌خالی بازگردند و مسئولان باید کار مردم را بادقت، سرعت و تعهد انجام دهند.
 وی خاطرنشان کرد: اگر مدیری توان انجام مسئولیت را ندارد، نباید آن را بپذیرد چرا که کار با مردم، امانت بزرگی است و نباید به دلیل کم‌کاری یا بی‌برنامگی مسئولان، مردم متضرر شوند.

صبر، کلید حل مشکلات است
 

حجت‌الاسلام رستاخیز در خطبه‌های نمازجمعه هرمز، با اشاره به روایات ائمه، صبر را به سه قسم تقسیم کرد: صبر بر اطاعت، صبر در ترک گناه، و صبر بر امتحانات الهی. وی تاکید کرد که انسان آزاده در مواجهه با مشکلات، صبر پیشه می‌کند.

وی افزود: امام صادق (ع) فرمودند با صبر، مشکلات به آسانی تبدیل می‌شوند؛ مانند حضرت یوسف که پس از بردگی و زندان، به خاطر صبر و بردباری به عزیز مصر تبدیل شد.

امام جمعه هرمز به جشن‌های هفته وحدت و برنامه‌های خوب برگزار شده در مساجد اهل سنت اشاره کرد و از امام جمعه اهل سنت و هیئت امنای مساجد بابت میزبانی و دعوت از اهل سنت تقدیر و تشکر کرد.

رستاخیز به همایش تقدیر از موکب‌داران نیز اشاره  و تاکید کرد: تلاش بر این است که همه خدمتگزاران زائرین اباعبدالله الحسین (ع) و اهل بیت، مورد تکریم قرار گیرند.

وی در ادامه، کار پیامبر (ص) را نظام‌سازی و رونق اقتصادی در مدینه دانست حکومت ده ساله پیامبر در مدینه، الگویی کامل در حوزه‌های تربیتی، اقتصادی و سیاسی برای تحول جهان است.

امام جمعه هرمز روز سینما را به هنرمندان تبریک گفت. و هشدار داد که رسانه‌های دشمن به دنبال وارونه‌نمایی واقعیت‌ها و ناامید کردن مردم هستند؛ باید در مقابل این توطئه هوشیار باشیم.

وی به سالروز قتل‌عام فلسطینیان در صبرا و شتیلا اشاره کرد و افزود: قدرت‌های انحصارطلب مانند آمریکا و رژیم صهیونیستی فقط به فکر منافع خود هستند و دست جنایاتشان بر همگان آشکار شده است.

رستاخیز با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، گفت: دشمنان با طرح نه جنگ، نه صلح به دنبال فلج کردن تصمیم‌گیری‌ها و ایجاد رکود اقتصادی هستند. دولت باید با کار و تلاش، این توطئه را خنثی کند.

وی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با دولت، مطالبه‌گری تراز انجام دادند. ایشان با تقدیر از تلاش‌های دولت، بر ضرورت قدردانی از خدمت، مقابله با دشمن و تقویت مولفه‌های قدرت ملی تاکید کردند.

امام جمعه هرمز گفت: یکی از مطالبات رهبری، حل مشکلات معیشتی مردم بود. تشکیل ستاد راهبردی معیشت، گام مثبتی است؛ اما گزارش‌های منظم هفتگی، اعتماد مردم به دولت را افزایش می‌دهد.

انتهای خبر/ 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!