حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/06/12 شمسی | 2025/09/03 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
روزانه ۱۰میلیون لیتر سوخت در هرمزگان توزیع می‌شود
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی هرمزگان:

روزانه ۱۰میلیون لیتر سوخت در هرمزگان توزیع می‌شود

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی هرمزگان گفت: این استان علاوه بر تأمین روزانه نزدیک به ‌۱۰میلیون لیتر سوخت موردنیاز مردم و جزایر، نقش محوری در انتقال بیش از ‌۱۵۰میلیون لیتر فرآورده نفتی به سایر نقاط کشور برعهده دارد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی هرمز، احمد سالاری‌فر ، عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: بررسی‌های آماری نشان می‌دهد در حالی که ۹۲ درصد مالکان خودرو از سهمیه یارانه‌ای یک‌هزار و ۵۰۰ تومانی استفاده می‌کنند، سهم استفاده از بنزین سهمیه‌ای ۳ هزار تومانی تنها ۲۳ درصد است و همین موضوع موجب ایجاد فشار و ترافیک در جایگاه‌هایی شده که بنزین آزاد عرضه می‌کنند.

وی افزود: تجربه ماه‌های اخیر نشان داده است که به‌ویژه در روزهای پایانی هر ماه، هم جایگاه‌های عرضه‌کننده با کارت شخصی و هم جایگاه‌های عرضه‌کننده بنزین آزاد، با ازدحام شدید روبه‌رو هستند که بخش عمده‌ای از آن ناشی از بی‌توجهی به سهمیه سه هزار تومانی در کارت‌های سوخت است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی هرمزگان با عذرخواهی از مردم بابت مشکلات ایجاد شده در ماه‌های گذشته به دلیل تعمیرات اساسی جایگاه‌ها گفت: جایگاه بلال که روزانه نزدیک به صد هزار لیتر بنزین عرضه می‌کند، مدتی به دلیل تعمیرات فنی از مدار خارج شده بود که همین امر بار ترافیکی سنگینی را به دیگر جایگاه‌ها تحمیل کرد؛ اما اکنون با راه‌اندازی مجدد آن، بخش قابل توجهی از مشکلات کاهش یافته است.

سالاری‌فر تصریح کرد: در استان هرمزگان روزانه ۱۶۰ لیتر سهمیه به هر خودرو اختصاص می‌یابد که ممکن است برای برخی از شهروندان کافی نباشد، از این رو امکان استفاده از بنزین آزاد در جایگاه‌هایی همچون نارگیل، ترنج، آفتاب درخشان، سامکو و وحدت» فراهم شده است تا همشهریان بتوانند نیاز خود را پس از اتمام سهمیه یارانه‌ای تأمین کنند.

وی با اشاره به اهمیت نقش رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی مصرف سوخت اظهار کرد: اطلاع‌رسانی صحیح درباره امکان ذخیره‌سازی سهمیه هزار و ۵۰۰ تومانی تا شش ماه و لزوم استفاده از سهمیه سه هزار تومانی در طول ماه، می‌تواند به کاهش معنادار صف‌های جایگاه‌ها کمک کند. آمارها نشان می‌دهد که بیشتر سهمیه یارانه‌ای برداشت می‌شود، بنابراین باید اطلاع‌رسانی به‌گونه‌ای باشد که مالکان خودرو از سهمیه دوم خود نیز بهره‌مند شوند.

وی در ادامه از برنامه‌ریزی برای توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی خبر داد و گفت: در تعامل با نیروی هوایی و نیروی دریایی ارتش، احداث جایگاه‌های جدید در شهرک‌های نظامی در دستور کار قرار گرفته است.

سالاری‌فر ادامه داد: همچنین آمادگی داریم با همکاری شهرداری بندرعباس و سازمان همیاری شهرداری‌ها، مجوز احداث جایگاه‌های جدید مشابه با جایگاه پارک جنگلی و پگاه صادر کنیم تا کمبود جایگاه‌ها در سطح شهر جبران شود.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی هرمزگان در پایان از اصحاب رسانه خواست با انتقال صحیح پیام‌ها و واقعیت‌های مصرف سوخت به افکار عمومی، در کنار مدیریت استان و دستگاه‌های اجرایی، برای رفع معضل ترافیک جایگاه‌های سوخت یاری‌رسان باشند.

سالاری‌فر بیان داشت: عملکرد شرکت تنها به تأمین نیازهای استان محدود نمی‌شود، بلکه ما وظیفه انتقال و توزیع روزانه بیش از ۱۵۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی به سراسر کشور را نیز برعهده داریم.

وی با یادآوری ایام جنگ اخیر ۱۲ روزه و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، فرماندهان و همه جان‌باختگان این روزها گفت: در همان ساعات ابتدایی جنگ، مصرف بنزین در کشور تقریباً دو برابر شد و این موضوع بزرگ‌ترین چالش را برای مجموعه ما ایجاد کرد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی هرمزگان ادامه داد: با وجود مراجعه چند برابری مردم به جایگاه‌ها در شهر بندرعباس و دیگر مناطق استان، ما با کنترل لحظه‌ای مجاری عرضه و استقرار تانکرهای پر در کنار جایگاه‌ها اجازه ندادیم احساس کمبود در میان مردم ایجاد شود.

سالاری‌فر تأکید کرد: این اقدام با تلاش شبانه‌روزی همکاران ما محقق شد تا اطمینان خاطر به مردم داده شود که حتی در شرایط بحران نیز عرضه سوخت در استان بدون وقفه ادامه خواهد یافت.

هیچ جایگاهی حق ندارد بیش از ۷۲ ساعت با نازل معیوب فعالیت کند

وی با اشاره به اهمیت پایداری خدمت‌رسانی در مجاری عرضه سوخت، گفت: جایگاه‌داران موظف‌اند در صورت بروز خرابی در نازل‌ها، بلافاصله موضوع را در سامانه ثبت کرده و پیمانکار مربوطه نیز مکلف است در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به رفع مشکل اقدام کند. بر اساس دستورالعمل‌های جاری، به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست که نازل‌های سوخت بیش از هفتاد و دو ساعت در حالت خرابی باقی بمانند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی هرمزگان افزود: هرچند برخی قطعات مرتبط با سامانه هوشمند سوخت به دلیل تحریم‌ها با محدودیت‌های تأمین مواجه هستند و تعمیر آنها تنها در مراکز مورد تأیید شرکت ملی پخش انجام می‌شود، اما این موضوع نباید موجب اختلال طولانی‌مدت در خدمت‌رسانی شود.

سالاری‌فر ادانه داد: به همین دلیل خرابی‌ها به‌صورت برخط رصد می‌شوند و گزارش‌های مردمی نیز از طریق مرکز پاسخگویی ۰۹۶۲۷ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به صورت ۲۴ ساعته دریافت و پیگیری خواهد شد.

وی با بیان اینکه استان از نظر ذخیره و پایداری سوخت مایع و گاز طبیعی در شرایط مطلوب قرار دارد، تصریح کرد: وجود پالایشگاه‌های بزرگ و استراتژیک همچون پالایشگاه ستاره خلیج فارس، پالایشگاه بندرعباس و پالایشگاه لاوان، هرمزگان را به قلب تپنده صنعت نفت کشور تبدیل کرده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی هرمزگان ادامه داد: خوشبختانه در حوزه گاز طبیعی (CNG) نیز با تلاش همکاران شرکت ملی گاز ایران و مجموعه استانی، پایداری کامل جایگاه‌های عرضه برقرار است و هیچ‌گونه کمبودی در این زمینه مشاهده نمی‌شود.

سالاری‌فر افزود: همچنین در حوزه گاز مایع نیز با اقدامات انجام‌شده از سوی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و بارگذاری نرخ‌ها در سامانه ۱۲۴، مشکلات گذشته برطرف شده و هم‌اکنون شهروندان بدون دغدغه از این خدمات بهره‌مند می‌شوند.

وی در پایان تأکید کرد: با توجه به موقعیت حیاتی هرمزگان در تأمین و توزیع سوخت کشور، همه دستگاه‌ها و عوامل اجرایی موظف‌اند با همکاری و هماهنگی، پایداری عرضه سوخت را در سطح استان و کشور تضمین کنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!