حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/05/08 شمسی | 2025/07/30 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
زنگ پایان بی‌آبی در قلعه‌قاضی نواخته شد
هرمز گزارش می‌دهد؛

زنگ پایان بی‌آبی در قلعه‌قاضی نواخته شد

با بهره‌برداری از طرح جدید تأمین آب شرب، ساکنان بخش قلعه‌قاضی شهرستان بندرعباس برای نخستین‌بار از آب لوله‌کشی پایدار بهره‌مند شدند؛ پروژه‌ای که با پیگیری مستمر مسئولان محلی و با هدف رفع بحران کم‌آبی در این منطقه به ثمر نشست.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»، هرمزگان در سال‌های اخیر با چالشی نفس‌گیر به نام «بحران آب» روبه‌رو بوده است؛ بحرانی که ریشه در تغییرات اقلیمی، خشکسالی‌های پیاپی، کاهش منابع آبی زیرزمینی و عدم توازن میان مصرف و تأمین دارد، از شرق تا غرب استان، نشانه‌های این بحران در زندگی روزمره مردم قابل لمس است؛ از افت فشار و قطعی‌های مکرر آب در مناطق شهری گرفته تا دشواری تأمین آب شرب در روستاها و مناطق کم‌برخوردار. در این میان، شهر قلعه قاضی نیز از گزند این خشکسالی‌ها در امان نماند و با از مدار خارج شدن یکی از چاه‌های اصلی تأمین آب، ساکنان این شهر و روستاهای اطراف، با وضعیت نگران‌کننده‌ای مواجه شدند.

اما در دل این بحران، بار دیگر «کار جهادی» و «مدیریت پاسخ‌گو» به میدان آمد. شرکت آب و فاضلاب استان هرمزگان، با همراهی و پیگیری ویژه استاندار هرمزگان، تصمیم گرفت بدون فوت وقت وارد عمل شود و با اجرای یک پروژه ضربتی، لب‌های خشکیده مردم قلعه قاضی را سیراب کند. آنچه در ادامه رقم خورد، نمونه‌ای درخشان از همدلی، تلاش شبانه‌روزی و تعهد به خدمت بود؛ پروژه‌ای که نه در ماه‌ها، بلکه در کمتر از دو هفته به نتیجه رسید و چاهی عمیق با دبی ۲۰ لیتر بر ثانیه، زندگی را به این منطقه بازگرداند.

عملیات حفر و تجهیز یک حلقه چاه عمیق با آبدهی ۲۰ لیتر بر ثانیه در شهر قلعه قاضی که با هدف تأمین آب پایدار این منطقه و هفت روستای اطراف آن آغاز شده بود، با تلاش شبانه‌روزی تیم‌های عملیاتی شرکت آبفا و حمایت بی‌دریغ استاندار هرمزگان، در کمتر از دو هفته به بهره‌برداری رسید.

عبدالحمید حمزه‌پور، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، با بیان اینکه یکی از چاه‌های اصلی شهر به‌دلیل خشکسالی‌های متوالی از مدار خارج شده بود، گفت: در پی بروز این مشکل، بلافاصله حفر چاه جایگزین در دستور کار قرار گرفت تا کمبود آب جبران و پایداری شبکه تأمین آب حفظ شود.

وی اعتبار اختصاص‌یافته به این پروژه را بیش از ۶۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: با بهره‌برداری از این چاه جدید، بیش از ۶ هزار نفر از ساکنان قلعه قاضی و روستاهای هم‌جوار، از نعمت آب پایدار بهره‌مند شده‌اند.

مدیرعامل آبفا هرمزگان با قدردانی از حمایت استاندار هرمزگان در پیشبرد سریع این پروژه، تأکید کرد: اجرای این عملیات در مدت زمان کوتاه، نشانگر توان فنی، برنامه‌ریزی دقیق و روحیه جهادی در بدنه دستگاه‌های اجرایی استان است.

حمزه‌پور همچنین از صبر، همراهی و همکاری مردم قلعه قاضی در طول این مدت که با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کردند، صمیمانه قدردانی کرد و گفت: همراهی مردم، نیرویی مضاعف برای خدمت‌رسانی ماست.

در روزگاری که بحران آب یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مردمی در هرمزگان به شمار می‌رود، اقدام سریع و مؤثر مجموعه آبفا در قلعه قاضی، نمونه‌ای از امید، همبستگی و کار جهادی است؛ گامی کوچک اما مؤثر در مسیر بزرگ تأمین عدالت آبی در جنوب ایران.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!