حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/05/26 شمسی | 2025/08/17 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
شهیدی که الگوی حمایت از خانواده بود
خاطره‌‌ای از شهید یدالله اخلاقی؛

شهیدی که الگوی حمایت از خانواده بود

همسر شهید تعریف می‌کند: همسرم اخلاق بسیار نیکو و پسندیده‌ای داشت و برای والدینش احترام زیادی قائل بود. من را خیلی دوست داشت و همیشه در کارهای خانه کمک حالم بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز، شهید «یدالله اخلاقی» یکم مهر ماه ۱۳۳۹، در روستای جغین از توابع شهرستان رودان به دنیا آمد. پدرش رستم، کشاورز بود و مادرش خانی نام داشت. خواندن و نوشتن نمی‌دانست. سال ۱۳۵۹ ازدواج کرد و صاحب یک پسر شد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت.

شهید اخلاقی در تاریخ بیست و چهارم مرداد ۱۳۶۴، در کوشک بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است.

شهید همیشه در کارهای خانه کمک حالم بود

همسرم اخلاق بسیار نیکو و پسندیده‌ای داشت و برای والدینش احترام زیادی قائل بود. من را خیلی دوست داشت و همیشه در کارهای خانه کمک حالم بود. وقتی که به خدمت مقدس سربازی اعزام شد بعد چند روز به مرخصی آمد. در این ایام مرخصی نمی‌گذاشت دست به چیزی بزنم و خودش کارها را انجام می‌داد. او حتی حقوق دوران سربازی‌اش را خرج نمی‌کرد و برای ما می‌فرستاد.

وی همیشه می‌گفت به فرزندم هیچ شیری غیر از شیر مادر نده و همیشه مواظبش باش. روی تربیت فرزندمان همیشه تاکید می‌کرد و می‌گفت مواظب تربیت صحیحش باشم. علاقه خیلی زیادی به پسرش داشت.

همیشه به مادرم سفارش می‌کرد که مواظب من باشد تا بچه‌ام سالم به دنیا بیاید.

(به نقل از همسر شهید، زیور روشن)

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!