
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر هرمزگان خبر داد:
سقوط مرگبار خودرو در ارتفاعات کوه گنو
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان هرمزگان از سقوط یک دستگاه خودرو در ارتفاعات کوه گنو بندرعباس خبر داد و گفت: در این حادثه، متأسفانه دو نفر جان خود را از دست دادند و یک نفر نیز مصدوم شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ به نقل از روابط عمومی هلالاحمر هرمزگان؛ به گفته مختار سلحشور، این حادثه ساعت ۱۸ عصر روز جمعه ۱۶ خردادماه به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری (EOC) گزارش شد و بلافاصله سه تیم عملیاتی هشتنفره از پایگاههای امداد و نجات به محل اعزام شدند.
وی افزود: امدادگران با بهکارگیری دو دستگاه آمبولانس و یک ست نجات، پس از چهار ساعت عملیات، اجساد دو جانباخته را از دره منتقل و جهت انجام مراحل قانونی به عوامل انتظامی تحویل دادند. همچنین فرد مصدوم پس از انجام اقدامات اولیه، تحویل نیروهای اورژانس شد.
سلحشور خاطرنشان کرد: عملیات ساعت ۲۲ به پایان رسید.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر هرمزگان در پایان با ابراز تأسف از وقوع این حادثه تلخ، از همه رانندگان خواست با رعایت دقیق قوانین راهنمایی و رانندگی، بهویژه در مسیرهای کوهستانی و پرتردد، از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!