خبر های امروز : 8
۵۴ درصد خانه‌های روستایی کشور مقاوم‌سازی شده‌اند
شماره خبر : 8000
20:46 1404-02-26
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هرمزگان:
۵۴ درصد خانه‌های روستایی کشور مقاوم‌سازی شده‌اند
مسئول دفتر نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هرمزگان با اشاره به اینکه ۵۴ درصد از کل خانه‌های روستایی کشور مقاوم‌سازی شده‌اند، گفت: وقتی سیل و زلزله رخ می‌دهد خانه‌هایی که توسط بنیاد مسکن ساخته شده آسیبی نمی‌بیند.

حجت‌الاسلام مهدی‌ پورنصیر در گفتگو با خبرنگار  «هرمز» اظهار کرد: امروز جبهه حق و باطل در مقابل هم قرار گرفته‌اند جنگ بر سر عدالت است حق می‌گوید عدالت، باطل می‌خواهد بی‌عدالتی حاکم شود.

 مسئول دفتر نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هرمزگان با اشاره به اینکه عدالت زمانی حاکم و پیروز می‌شود که ما مجاهدت کنیم، تصریح کرد: ظهور با نگاه‌کردن، تنبلی و گوشه‌گیری اتفاق نمی‌افتد و تا زمانی که ما مجاهدت و مبارزه نکنیم باطل از بین نمی‌رود.

 پورنصیر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص عدالت، گفت: مقام معظم رهبری در بیانات اخیر خود فرمودند جنگ باطل با مجاهدت از بین می‌رود.

 وی در ادامه بیان کرد: اگر می‌خواهیم عدالت در نظام اسلامی و جامعه شکل بگیرد باید نیازهای اساسی مردم را بشناسیم و اولویت‌بندی کرده و بعد اقدام و اجرا کنیم.

 مسئول دفتر نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هرمزگان یکی از نیازهای اساسی مردم را مسکن عنوان کرد و افزود: خانواده‌ای که مسکن نداشته باشد نه آرامش دارد و نه رشد می‌کند و همچنین فرزندانشان و هم خود دچار آسیب می‌شوند که همه ما در مقابل آنها مسئول هستیم.

 پورنصیر به رسالت‌های بنیاد مسکن پرداخت و گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی وظایف مختلفی دارد و خدمات گوناگونی انجام داده و می‌دهد، یکی از آنها ساخت مسکن برای محرومان است.

 وی اضافه کرد: مسکن برای محرومان برخی از آنها توسط انجمن خیران ساخته می‌شود و برخی دیگر با تفاهم‌نامه‌های که بین بنیاد مسکن و کمیته امداد امام خمینی (ره) و....برگزار می‌شود در قالب آن برای محرومان و برای خانواده‌های دو معلول و ایتام مسکن ساخته می‌شود.

 مسئول دفتر نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هرمزگان با بیان اینکه یکی از وظایف بنیاد مسکن بازسازی و بهسازی مسکن روستایی است، گفت: برای شهرهای زیر ۲۵ هزار نفرجمعیت و در زمان سیل، زلزله و حوادثی که اتفاق می‌افتد کار اول این است که امداد نجات صورت بگیرد و اما کار اصلی و سخت را بنیاد مسکن به دوش می‌گیرد.

 پورنصیر بیان کرد: تسهیلات ۴۰۰ میلیونی یکی از دیگر خدمات بنیاد مسکن برای بهسازی خانه‌های روستایی است.

 وی با اشاره به اینکه ۵۴ درصد از کل خانه‌های روستایی کشور بهسازی و مقاوم‌سازی شده‌اند، افزود: وقتی سیل و زلزله رخ می‌دهد خانه‌های که توسط بنیاد مسکن ساخته شده آسیبی نمی‌بییند و مقاوم در برابر بلاهای طبیعی هستند.

 مسئول دفتر نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هرمزگان، واگذاری زمین، سنددار کردن زمین‌ها و خانه‌های روستایی و اجرای طرح هادی یکی دیگر از کارهای بنیاد مسکن عنوان کرد و گفت: در شهرستان جاسک ۷۰۰ فقره سند ملاکی برای روستائیان صادر شده که رکورد بی‌نظیری است.

  پورنصیر بیان کرد: بازسازی بافت‌های فرسوده یکی دیگر از اقدامات جدید بنیاد مسکن است که برای استان هرمزگان ۶۰۰ واحد سهمیه در نظر گرفته شده که طرح بازسازی بافت فرسوده را اجرا کنند که از این تعداد ۱۷۴ واحد سهم شهرستان جاسک است.

 وی اضافه کرد: محله‌های لوران، مقسا، سرریگ و یکبنی که در بافت فرسوده قرار دارند می‌توانند از این طرح استفاده کنند.

مسئول دفتر نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هرمزگان به ویژگی‌های طرح بازسازی بافت فرسوده اشاره کرد و گفت: متقاضیان می‌توانند از تسهیلات ۴۰۰ میلیونی بنیاد مسکن برای طرح بازسازی بافت فرسوده استفاده کنند.

پورنصیر در ادامه به طرح‌های تشویقی برای متقاضیان ساخت‌وساز در بافت فرسوده پرداخت و افزود: ۱۵۰ میلیون وام بلاعوض برای افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و همچنین ۵۰ میلیون وام قرض‌الحسنه از بانک مهر ایران، تخفیف ۵۰ درصدی صدور پروانه ساخت، تخفیف نظام‌مهندسی و حتی کسانی که فرم جیمشان قرمز شده هم می‌توانند از این طرح تسهیلات بافت فرسوده استفاده کنند.

 وی خاطرنشان کرد: طرح بازسازی بافت فرسوده بین شهرداری، شورای شهر، مسکن شهرسازی و بنیاد مسکن تفاهم‌نامه شده و در دست اجرا است و متقاضیانی که می‌خواهند از این طرح استفاده کنند می‌توانند به شهرداری مراجعه کرده و تشکیل پرونده دهند و بعد از طریق بنیاد مسکن ادامه فرایند کار را دنبال کنند.

 انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!