
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی هرمز، فاطمه جراره، نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجیآباد، خمیر و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی، صبح امروز از حوزههای برگزاری کنکور سراسری در شهرستان بندرعباس بازدید کرد.
دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، از نزدیک در جریان روند برگزاری آزمون سراسری قرار گرفت و با مسئولان اجرایی و نمایندگان وزارت آموزش و پرورش در استان گفتگو کرد.
جراره در حاشیه این بازدید ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبان کنکور، گفت: در مرحله اول کنکور سال جاری، ۱۸۴۹۹ داوطلب در پنج گروه آزمایشی در استان هرمزگان در مدت دو روز به رقابت پرداختهاند.
وی با تأکید بر اهمیت سرمایه انسانی توانمند برای پیشرفت هرمزگان، افزود: دانشگاه یکی از مهمترین مسیرهای تحقق این هدف است.
در این بازدید، ضیایی مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان نیز گزارشی از روند اجرایی آزمون ارائه و بر لزوم فراهمسازی شرایط مناسب برای داوطلبان تأکید کرد.
انتهای خبر/