محسن علیزاده یکی از شهروندان بندرعباسی در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه امتداد نوار ساحلی بندرعباس در سالیان اخیر دچار تغییر و تحولات خوبی شده است اظهار کرد: طراوت بخشی به خط ساحلی این کلانشهر استان هرمزگان میتواند گردشگران زیادی را به شهرمان بیاورد.
علیزاده با اشاره به اینکه ورود فاضلاب به دریا چالشی هست که گریبانگیر مردم و دریا شده است تصریح کرد: این مسئله باعث گردیده که سلامت آبزیان و همچنین سلامت شهروندانی که برای آبتنی به دریا میروند دچار خطر گردد.
این شهروند بندرعباسی با بیان اینکه توجه ویژه کشورهای حاشیه خلیجفارس به دریا موجب رونق اقتصادی و گردشگری شده است خاطرنشان کرد: ظرفیتهای که در دل این شهر و حتی دیگر شهرستانهای ساحلی ما در جنوب کشور واقع گردیده شاید بهمراتب بالاتر از سایر کشورهای حاشیه خلیجفارس باشد که مستلزم توجه بیشتر افرادی است که در این زمینه صاحبنظر هستند.
مونا فرهادی یکی دیگر از شهروندان بندرعباسی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: توجه به اقتصاد دریامحور آن هم در استانی مانند هرمزگان میتواند در توسعه اقتصاد کشور سرآمد باشد.
این شهروند بندرعباسی در ادامه افزود: توسعه صنایع دریایی با نگاه علمی به این صنایع میتواند هرمزگان را به قطب بزرگی در خاورمیانه تبدیل کند.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه خروجی دانشگاهها با بازار کار همخوانی ندارد و بسیاری از رشتهها فراتر از نیاز جامعه خروجی دانشجویی دارند، گفت: اما با توسعه علوم و فنون دریایی در دانشگاهها و از سویی دیگر موقعیت آفرینی در حوزه اشتغال دریایی میتوانیم بار بیکاری در استانهای جنوبی را کاهش دهیم.
علی منصوری یکی دیگر از شهروندان بندرعباسی نیز در گفتگو با خبرنگار ما از استانهای حاشیه خلیجفارس بهعنوان پاروی پولساز نام برد و اظهار کرد: توسعه اقتصاد دریا محور آن هم در استانهایی که از صنعت لنجسازی، گردشگری دریایی و حتی تکثیر و برداشت دریایی را رقم زدهاند کار سختی نیست.
منصوری با اشاره به اینکه تا کنون از دریا بیشتر بهعنوان محلی برای صید و صیادی استفاده شده است بر لزوم تفرج بر این بوم اقتصادی تأکید و خاطرنشان کرد: با تخصیص مجوز کشتیهای کوچک تفریحی میتوان فضایی متفاوت برای تفریح و همچنین اشتغال جوانان فراهم نمود.