
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی هرمز، محمد کریمی، صبح امروز در نشست کمیته مدیریت مصرف و هوشمندسازی مشترکان که با حضور معاون فروش و خدمات مشترکین، مدیران ستادی و رؤسای نواحی برق برگزار شد، با بیان اینکه کنترلپذیری پستهای عمومی برق در هرمزگان ضرورتی انکارناپذیر است، گفت: کنترلپذیری و هوشمندسازی مصرف برق در بخشهای کشاورزی، صنعتی، اداری، تجاری پرمصرف و خانگی، در قالب ۳۶ بسته مدیریت مصرف ابلاغی از سوی توانیر، در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف برق در بخش خانگی برای عبور از ناترازی تابستانی افزود: در بخشهای کشاورزی، صنعتی و اداری، پایش مصرف از طریق کنتورهای هوشمند انجام میشود و نیاز است در حوزه خانگی نیز با همراهی مردم، شاهد بهبود وضعیت مصرف باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان با اشاره به تدوین برنامه جامع افزایش تولید و کنترل مصرف برق در ادارات دولتی، اظهار کرد: طبق دستورالعمل ابلاغی، ادارات مکلف به استفاده از مولدهای «IoT» شدهاند و باید ۳۰ درصد کاهش مصرف در ساعات اداری و ۶۰ درصد در ساعات غیراداری اعمال شود.
کریمی با ارائه گزارشی از وضعیت نیروگاههای خورشیدی استان گفت: تاکنون ۲ هزار و ۳۷۴ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت کل ۱۶ هزار و ۲۸۰ کیلووات در سطح استان نصب شده و مجوز احداث ۲۲ ساختگاه جدید نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱/۵ تا ۶/۵ مگاوات اخذ و موافقت اصولی آن از ساتبا صادر شده است. این پروژهها در مرحله نهایی واگذاری از طریق کمیسیون ماده ۲۱ به شرکت توزیع برق قرار دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، استخراج رمزارزهای غیرمجاز را یکی از چالشهای اصلی مصرف برق در استان دانست و با تأکید بر برخورد قاطع با انشعابات غیرمجاز گفت: استخراج غیرقانونی رمزارزها به معنای سرقت انرژی، تخریب زیرساخت شبکه برق، وارد آوردن خسارت به وسایل برقی مردم و تشدید ناترازی و خاموشیهاست. مقابله با این پدیده نیازمند عزم همگانی است و از مردم انتظار میرود در صورت مشاهده چنین مواردی، موضوع را سریعاً گزارش دهند.
در ادامه این نشست، مهرداد حاجیزاده، معاون فروش و خدمات مشترکین برق استان نیز گزارشی از روند هوشمندسازی مشترکین در استان ارائه کرد.
انتهای خبر/