خبر های امروز : 1
قدم‌های رضوی کوچه‌های بندر را عاشقانه طی کرد
شماره خبر : 7762
12:42 1404-02-12
بندرعباس میزبان خورشید خراسان؛
قدم‌های رضوی کوچه‌های بندر را عاشقانه طی کرد
کاروان زیر سایه خورشید با پرچم متبرک رضوی، عاشقانه در کوچه‌های بندرعباس قدم گذاشت و دل‌های چشم‌انتظار را به شور زیارت مهمان کرد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی هرمز،  شهر بندرعباس در نخستین روز اردیبهشت، میزبان عطر پرچم حرم امام رضا(ع) بود. کاروان «زیر سایه خورشید» با همراهی خدام بارگاه نور، در سفری که با اشک شوق و لبخند ایمان همراه بود، به گوشه‌گوشه این شهر قدم نهاد تا پیام مهر و معنویت را به دل‌های عاشق برساند.

صبح مهربانی در ایسین

نخستین مقصد کاروان، فرهنگسرای دوراهی ایسینی بود؛ جایی که کودکان چشم به راه یک آغوش پدرانه بودند؛ آغوشی به وسعت نام بابا رضا، کودکان بی‌سرپرست با چشمانی پرنور و دل‌هایی منتظر، میزبان خدام رضوی شدند، پرچم متبرک، وقتی در میان دست‌های کوچک این کودکان قرار گرفت، لب‌ها به ذکر «السلام علیک یا علی بن موسی الرضا» گره خورد. خدام با مهربانی، هدایایی تقدیم کردند و دل‌های کوچک را با عطر حرم نوازش دادند.

در لحظه‌ای که خدام بارگاه منور امام رضا علیه‌السلام، پرچم سبز و زرین حرم را بالا گرفتند، فضای مرکز لبریز اشک و شوق شد. کودکانی که شاید مفهوم پدر را تنها در قاب خیال می‌شناسند، دستان کوچک‌شان را به سوی پرچم گشودند؛ گویی آمده‌اند تا بغض‌های فروخورده را در سایه‌ی نگاه امام‌شان رها کنند.

یکی از دختران نوجوان، با چشمانی نمناک، آرام گفت: حس می‌کنم امروز پدرم آمده... . خدام نیز، بی‌کلام، اشک‌ریزان، پرچم را بر سر کودکان می‌چرخاندند. در آن لحظات، هیچ واژه‌ای گویاتر از نگاه‌های درخشان کودکان نبود؛ نگاهی که از غربت عبور کرده و به ضریح دل‌ها رسیده بود.

اجتماع دختران و تکریم فرزندان شهید

در ادامه، اجتماع دختران در روستای ایسین برگزار شد؛ محفلی در طلیعه میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر. در این مراسم، از دختر شهید هرمزی با ذکر خاطره‌ای از پدر آسمانی‌اش تجلیل شد. فضای مراسم سرشار از احساس، اشک و افتخار بود. یکی از بانوان حاضر گفت: «آمدن خدام حرم، برای ما مثل آمدن خود امام رضا(ع) است... انگار امروز صحن گوهرشاد را در دل روستای‌مان دیدیم.»

غروب ارادت در حسینیه مشهدی سکینه

عصر، کاروان به حسینیه مشهدی سکینه رفت؛ محفلی از پیرغلامان و مادران شهدا. در این مراسم باشکوه، از خواهر شهید حسین‌الله‌پرست نیز تجلیل شد. بغض در گلویش بود، اما با لبخند گفت: «چشم‌انتظار بودیم... و حالا امام آمد...»

شب‌های رضوی در بوستان شهدا

در ساعات پایانی شب، چایخانه‌ای با حال‌وهوای خادمانه در بوستان شهدای شهرداری بندرعباس برپا شد. چای نذری، گفت‌وگوی صمیمی مردم با خدام و ذکر رضوی، صحنه‌هایی به‌یادماندنی خلق کرد. صدای نوحه و صلوات، فضا را آکنده از حس حضور حضرت کرد.

تجمع امام‌رضایی‌ها در کنار شهید گمنام

در ادامه، اجتماع امام‌رضایی‌ها در شهرک پیامبر اعظم(ص)، در کنار مزار یک شهید گمنام برگزار شد. خدام با پرچم رضوی، به آرامی کنار مزار نشستند و زمزمه زیارت‌نامه، اشک در چشمان حاضران نشاند. جوانی گفت: «تا حالا مشهد نرفتم، ولی امروز مشهد به بندرعباس آمد.»

موکب امام رضا(ع) در بلوار ساحلی

همزمان با همه این برنامه‌ها، موکب امام رضا(ع) در بلوار ساحلی بندرعباس، روبه‌روی ساختمان پلکانی، بعد از آبنمای موزیکال برپا شد. این موکب از ساعت ۱۷ تا ۲۲ میزبان عاشقان رضوی است. خدام در کنار مردم می‌نشینند، چای می‌دهند، دعا می‌خوانند، و دل‌ها را تا صحن انقلاب می‌برند.

گفتنی است، کاروان «زیر سایه خورشید» در بندرعباس، حضوری فراتر از یک برنامه فرهنگی بود؛ گویی شعاعی از نور خورشید خراسان، به دل جنوب ایران تابید. مردمی که در گرمای جنوب، با شوری مضاعف به استقبال خدام آمدند، حالا دل‌داده‌تر از همیشه، چشم‌انتظار زیارت حضوری حرم شده‌اند.

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!