خبر های امروز : 2
حل مشکلات هرمزگان با تقویت آموزش و پرورش
شماره خبر : 7826
21:43 1404-02-15
دبیر کمیسیون آموزش مجلس مطرح کرد:
حل مشکلات هرمزگان با تقویت آموزش و پرورش
نماینده هرمزگان و دبیر کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، آموزش و پرورش را زیربنای حل چالش‌های استان در حوزه‌های بهداشت، اشتغال و توسعه دانست و از پیگیری‌های جهت رفع تبعیض در جذب و بهبود وضعیت معیشتی فرهنگیان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی هرمز، فاطمه جراره،  امروز در آئین تجلیل از معلمان نمونه استان هرمزگان که با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان، مشاور وزیر، احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان و جمعی از فرهنگیان و خیرین که در سالن اجتماعات شرکت گاز بندرعباس برگزار شد، با تبریک هفته معلم گفت: شغل معلمی هم‌ردیف با رسالت پیامبران است و معلمان با تربیت نسل آینده، زمینه‌ساز توسعه، پیشرفت و اقتدار کشور هستند.

وی با اشاره به چالش‌های موجود در استان در حوزه‌های بهداشت، آموزش و اشتغال تأکید کرد: کلید حل این مشکلات، در تقویت نظام آموزش و پرورش نهفته است. اگر استعدادهای موجود در استان از طریق آموزش صحیح شکوفا شوند، بسیاری از مسائل دیگر نیز قابل حل خواهند بود.

نماینده هرمزگان و دبیر کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس همچنین با انتقاد از برخی سوءمدیریت‌ها که به گفته او موجب تشدید مشکلات شده‌اند، تصریح کرد: نباید اجازه دهیم روابط جایگزین ضوابط شود. این معلمان هستند که با تدبیر، تعهد و دلسوزی، دانش‌آموزان را از آسیب‌های فضای مجازی و خشونت‌های رفتاری و گفتاری مصون نگه می‌دارند.

جراره از تلاش‌های این کمیسیون برای تأمین منابع مالی آموزش و پرورش سخن گفت و افزود: با وجود شرایط سخت اقتصادی، کمیسیون آموزش مصرانه پیگیر تأمین بودجه کافی برای جلوگیری از کمبود منابع در این بخش است.

وی همچنین اعلام کرد: پاداش ۲ میلیون تومانی معلمان تصویب شده و پرداخت مطالبات آنان به‌طور کامل انجام خواهد شد. همچنین افزایش چهار میلیون تومانی حقوق سرایداران مدارس نیز به تصویب رسیده است.

نماینده هرمزگان و دبیر کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به روند جذب نیرو در آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳، از پیگیری کمیسیون برای رفع بی‌عدالتی‌های احتمالی خبر داد و گفت: در تلاشیم تا روند جذب نیروها به‌صورت منصفانه و شفاف انجام شود و حقی از هیچ معلمی ضایع نگردد.

وی در پایان بر نقش کلیدی آموزش و پرورش در توسعه استان تأکید کرد و گفت: ما وظیفه داریم شرایطی مناسب برای معلمان فراهم کنیم تا آنان بتوانند با آسودگی خاطر، رسالت خطیر خود را به انجام رسانند.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!