
در بیانیهای مطرح شد؛
حجاب، سنگر هویت دینی و امنیت اجتماعی بانوان
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان، در بیانیهای به مناسبت ۲۱ تیر، روز ملی حجاب و عفاف، حجاب را نهفقط یک دستور دینی بلکه عامل عزت، امنیت روانی و کرامت اجتماعی زنان عنوان کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» به نقل از روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان، همزمان با فرا رسیدن ۲۱ تیرماه، روز ملی حجاب و عفاف، حجتالاسلاموالمسلمین حسن کریمی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان با صدور بیانیهای، بر جایگاه این ارزش الهی و اجتماعی تأکید کرد.
وی حجاب را ریشهدار در تعالیم قرآنی و فرهنگ اسلامی-ایرانی دانست و با استناد به آیه ۵۹ سوره احزاب، آن را نمادی از تعهد به ارزشهای الهی و انسانی خواند. دکتر کریمی اظهار داشت: حجاب، فراتر از پوششی ظاهری، سپری محکم در برابر آسیبهای اجتماعی و عاملی برای آرامش درونی، عزت نفس و تقویت نقشآفرینی مؤثر بانوان در جامعه است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان، با اشاره به آثار روانی و اجتماعی بیتوجهی به حجاب، تصریح کرد: نبود پوشش مناسب، میتواند به افزایش اضطراب، ناامنی روانی و تضعیف روابط اصیل انسانی منجر شود. به گفته وی، بانوی محجبه، علاوه بر مصونیت در برابر آسیبها، الگوی رفتاری، فرهنگی و اخلاقی برای سایر اقشار جامعه خواهد بود.
وی با بیان اینکه حجاب، از منظر روانشناسی اجتماعی نیز عاملی مؤثر در ارتقای سلامت روان و کاهش آسیبهای محیطی است، افزود: زنانی که با پوشش اسلامی در جامعه حضور مییابند، اعتماد عمومی را جلب کرده و موجب تحکیم بنیان خانواده و انسجام اجتماعی میشوند.
کریمی در ادامه، هجمههای فرهنگی دشمن را نشانهای از تلاش مستمر برای تضعیف ارزشهای دینی و بنیان خانواده دانست و تأکید کرد: در چنین شرایطی، ترویج فرهنگ حجاب و عفاف ضرورتی اجتنابناپذیر و مسئولیتی همگانی برای همه اقشار جامعه بهویژه نهادهای فرهنگی، خانوادهها و فعالان رسانهای است.
در پایان این بیانیه، ضمن قدردانی از تلاشهای مربیان، خانوادهها و بانوان آگاه، تأکید شده است که تعمیق فرهنگ حجاب و عفاف زمینهساز جامعهای سالم، پویا و سرشار از عزت و معنویت خواهد بود.
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!