خبر های امروز : 7
تلاقی نوروز و رمضان، فرصتی برای نشاط اجتماعی
شماره خبر : 7190
09:06 1403-12-24
جانشین ناحیه بسیج رودان مطرح کرد:
تلاقی نوروز و رمضان، فرصتی برای نشاط اجتماعی
جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رودان گفت: تقارن نوروز و رمضان، فرصتی استثنایی برای تجربه هم‌زمان نشاط اجتماعی و معنویت را برای ایرانیان فراهم کرده است.

محمد ماهری در گفتگو با خبرنگار حوزه سیاسی پایگاه اطلاع‌رسانی  «هرمز» اظهار کرد: همزمانی عید نوروز و ماه مبارک رمضان، فرصتی بی‌نظیر برای تجربه هم‌زمان نشاط اجتماعی و معنویت را برای ایرانیان فراهم کرده است و در حالی که شهرها و روستاها رنگ و بوی بهار به خود گرفته‌اند و سفرهای نوروزی رونق دارد، رعایت حرمت ماه رمضان و انجام فرایض دینی نیز در اولویت قرار دارد.

وی افزود: تقارن ماه مبارک رمضان با نوروز، رویدادی فرخنده و نادر است که امسال پس از ۳۲ سال بار دیگر رخ داده است که این همزمانی، فرصتی بی‌نظیر برای ایرانیان فراهم آورده تا ضمن بهره‌مندی از برکات ماه رمضان، به استقبال بهار و نو شدن طبیعت بروند.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رودان بیان کرد: تقارن نوروز و رمضان، فرصتی استثنایی برای تجربه هم‌زمان نشاط اجتماعی و معنویت را برای ایرانیان فراهم کرده است که با رعایت اصول اخلاقی و احترام به ارزش‌های دینی و ملی، می‌توان از این فرصت به بهترین نحو استفاده کرد و خاطراتی ماندگار را رقم زد.

وی ادامه داد: این ماه، ماه روزه، عبادت، خودسازی و همدلی است و روزه داری و عبادت در این ماه، روحیه معنوی انسان را تقویت می‌کند و او را به خداوند نزدیک‌تر می‌کند و دید و بازدیدهای نوروزی در کنار دورهمی‌های افطاری، فرصتی برای تقویت روابط خانوادگی و اجتماعی فراهم کرده است.

ماهری خاطر نشان کرد: این ماه مبارک فرصتی برای همدلی با نیازمندان و کمک به آن‌ها است و در سال جاری، حال و هوای خاصی بر جامعه حاکم است و از یک سو، عطر دل‌انگیز دعا و نیایش در مساجد و منازل پیچیده و از سوی دیگر، شور و نشاط خرید و آماده‌سازی سفره هفت‌سین، حال و هوای نوروزی را به ارمغان آورده است.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!