حالت تاریک
  • شنبه, 1404/05/04 شمسی | 2025/07/26 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
ایثار غزه، درس استقامت برای جهان اسلام
امام جمعه موقت حاجی‌آباد تأکید کرد:

ایثار غزه، درس استقامت برای جهان اسلام

امام جمعه حاجی‌آباد گفت: مقاومت و ایثار بی‌وقفه مردم غزه در برابر فشارها و ظلم‌های گسترده، امروز به نمادی از استقامت، وحدت و فداکاری در جهان اسلام تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی هرمز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین ایوب جهانگیری، امام جمعه موقت حاجی‌آباد، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تأکید بر اهمیت تقوای الهی، اظهار داشت: امیرالمؤمنین علی(ع) می‌فرمایند اگر آسمان و زمین بر انسان بسته شود، اما او تقوا پیشه کند، خداوند راه نجات را برایش خواهد گشود و از جایی که گمان نمی‌برد، روزی‌اش را خواهد رساند. این سخن گرانقدر نشان می‌دهد که کلید حل مشکلات، در گرو رعایت تقوای الهی است و اگر به آن توجه کنیم، سعادت دنیا و آخرت را رقم خواهیم زد.

وی همچنین با اشاره به ضرورت حمایت از مظلومان و مقابله با ظلم، گفت: دفاع از مظلوم و ایستادگی در برابر ظالم وظیفه‌ای انسانی و دینی است و تفاوتی ندارد که مظلوم یا ظالم از چه دین و آیینی باشند. خداوند در آیات متعدد قرآن کریم از جمله آیه ۳۹ سوره حج، مجوز دفاع را برای مظلومان صادر کرده است؛ جایی که می‌فرماید: «به کسانی که مورد هجوم قرار گرفته‌اند، به دلیل ستمی که بر آنان رفته، اجازه جنگ داده شده است و قطعاً خدا بر یاری آنان تواناست.» بنابراین، هرجا ظلمی دیدیم باید برخیزیم و به یاری مظلوم بشتابیم تا مشمول نصرت الهی شویم.

امام جمعه موقت حاجی‌آباد با اشاره به تصویب قانونی در عراق درباره حشدالشعبی گفت: بر اساس این قانون، نیروهای حشدالشعبی به‌عنوان یک نهاد رسمی شناخته شده‌اند و این اقدام، بی‌تردید به تقویت جبهه مقاومت کمک خواهد کرد؛ موضوعی که موجب نگرانی آمریکا شده و تلاش آنان برای تضعیف این نهاد را تشدید کرده است.

وی در ادامه با گرامیداشت هفته ملی کارآفرینی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، افزود: آموزش مهارت‌های فنی و ترویج کارآفرینی از مهم‌ترین نیازهای جوانان کشور است که نقش مستقیمی در رشد اقتصادی جامعه ایفا می‌کند.

جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه شاعران از صدر اسلام تاکنون، تصریح کرد: برخی شاعران به دلیل همراهی با افراد فاسد، جایگاهی در نگاه دینی ندارند. گروهی نیز ثبات فکری و موضعی ندارند و اشعارشان وابسته به منافع شخصی است. گروه سوم آنانی‌اند که به گفته‌های خود پایبند نیستند. اما گروه چهارم، شاعران اهل ایمان و عمل صالح‌اند؛ مانند حافظ، که اشعارش از معارف قرآنی و باورهای دینی سرچشمه گرفته است. شاعران معاصر نیز باید این مسیر را ادامه دهند و شعر را در خدمت ایمان و ارزش‌ها به کار گیرند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!