امام از رسانه به صورت هوشمندانه استفاده کردند
شماره خبر : 8247
09:19 1404-03-15
دبیر نهضت سواد رسانه‌ای استان هرمزگان:
امام از رسانه به صورت هوشمندانه استفاده کردند
دبیر نهضت سواد رسانه‌ای استان هرمزگان گفت: امام راحل از ظرفیت اعلامیه‌ها، نوارهای صوتی، پیام‌های کتبی و ارتباطات مردمی به‌مثابه یک رسانه فراگیر بهره بردند.

علی ذاکری کردری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی  «هرمز» اظهار کرد: در ایام سالروز ارتحال ملکوتی معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (رضوان‌الله تعالی علیه)، یاد و نام آن رهبر فرزانه، فقیه بی‌بدیل و احیاگر اندیشه ناب اسلامی را گرامی می‌داریم.

وی عنوان کرد: امام خمینی (ره) با تکیه بر ایمان، اراده و آگاهی مردمی، انقلابی را بنا نهاد که معادلات قدرت جهانی را دگرگون ساخت. اما آنچه کمتر به آن پرداخته شده، درایت و آینده‌نگری ایشان در استفاده هوشمندانه از ابزارهای ارتباطی عصر خود بود. ایشان پیش از آنکه واژه رسانه به مفهوم امروزین آن در جامعه ما جایگاه پیدا کند، از ظرفیت اعلامیه‌ها، نوارهای صوتی، پیام‌های کتبی و ارتباطات مردمی به‌مثابه یک رسانه فراگیر بهره بردند و نشان دادند چگونه می‌توان حقیقت را از پس سانسور و بایکوت رسانه‌ای رژیم طاغوت، به گوش مردم رساند.

دبیر نهضت سواد رسانه‌ای استان هرمزگان تصریح کرد: در روزگاری که امواج رسانه‌ای جهان، ارزش‌ها و هویت ملت‌ها را نشانه گرفته‌اند، ما به عنوان خادمان عرصه سواد رسانه‌ای، وظیفه داریم پیام امام را به زبان رسانه، بازخوانی و بازتولید کنیم. اندیشه امام (ره) نیاز امروز نسل جوان ماست؛ نسلی که در معرض هجمه‌های پیچیده اطلاعاتی قرار دارد و بیش از هر زمان، نیازمند درک صحیح از حقیقت و دشمن‌شناسی رسانه‌ای است.

ذاکری‌کردری عنوان کرد: نهضت سواد رسانه‌ای هرمزگان با تأسی به مکتب امام و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، خود را متعهد می‌داند که با تقویت بصیرت رسانه‌ای در جامعه، راه امام و شهیدان انقلاب را در عرصه جنگ نرم ادامه دهد.

وی خاطر نشان کرد: در این ایام عزادار، بار دیگر با آرمان‌های بلند امام راحل و شهدای گرانقدر تجدید میثاق می‌کنیم و از خداوند متعال، علو درجات برای آن عبد صالح خداوند و توفیق ادامه راه نورانی ایشان را مسئلت داریم.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!