خبر های امروز : 20
افزایش ۱۷درصدی جوجه‌ریزی در هرمزگان
شماره خبر : 768
11:40 1402-08-08
معاون جهادکشاورزی هرمزگان خبر داد:
افزایش ۱۷درصدی جوجه‌ریزی در هرمزگان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: از ابتدای امسال بیش از ۲۵ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی هرمزگان؛ طهماسب غلام پور، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: از ابتدای امسال ۱۳ میلیون و ۲۴۳هزار و ۷۷۵ قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان انجام شده که ۱۷ درصد بیشتر از پارسال است.

 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان عنوان کرد: در این مدت بیش از ۲۵ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شده است.

غلام پور خاطرنشان کرد: ۳۰۵ واحد مرغداری فعال صنعتی گوشتی در هرمزگان وجود دارد که۳۷واحد با ظرفیت ۷۷۵ هزارو ۸۵۰ قطعه در هر دوره در دولت سیزدهم به بهره‌برداری رسیده است.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!