قطعی برق و چالش‌های نانوایان جاسک
شماره خبر : 8138
14:00 1404-03-05
هرمز گزارش می‌دهد؛
قطعی برق و چالش‌های نانوایان جاسک
در پی بی‌توجهی به فرایند تهیه نان، بخشی از خمیر نانوایی هدر رفت و تنها در یک روز، خسارتی میلیونی به این واحد صنفی وارد شد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی هرمز، ناترازی‌ها و بی‌برنامگی در اعلام ساعات قطع برق مشکلات زیادی را برای نانوایان و مردم جاسک به وجود آورده است و برخی نانوایان مجبور شده‌اند در ساعات قطعی برق، مقادیر زیادی خمیر را دور بریزند.

عباس کرمشاهی، نانوادار باسابقه در شهرستان جاسک، در گفت‌وگو با خبرنگار مکران‌نیوز از مشکلات عدیده صنف خود به دلیل قطعی‌های مکرر و نامنظم برق گلایه کرد.

وی که هشت سال سابقه فعالیت در این صنف را دارد و نانوایی او در محدوده سه کیلومتری بندر جاسک و روستای بحل واقع شده، تأکید کرد: این قطعی‌ها خسارت‌های سنگینی به من و همکارانم وارد کرده است.

کرمشاهی با اشاره به گرمای هوا، گفت: خمیر نان پس از چند ساعت قطعی برق فاسد می‌شود و این موضوع گاهی اوقات منجر به خسارت روزانه تا یک میلیون تومان می‌شود و این وضعیت به حدی است که نانواداران در تأمین هزینه‌های جاری از جمله اجاره بها نیز با مشکل مواجه شده‌اند.

این نانوادار گلایه‌های خود را از عدم هماهنگی در زمان‌بندی قطعی برق نیز مطرح کرد و افزود: گاهی اوقات برق در ساعاتی قطع می‌شود که دانش‌آموزان باید به مدرسه بروند و بدون صبحانه می‌مانند و بعد ساعت قطعی را به غروب تغییر می‌دهند که مردم روستا می‌خواهند شام بخورند و این موضوع باعث می‌شود مردم فکر کنند نانوا پخت نمی‌کند.

کرمشاهی برای حل این معضل، پیشنهاداتی را نیز مطرح کرد و بیان کرد: یکی از راه‌حل‌هایی که باید انجام دهیم یا تسهیلات برای خرید ژنراتور برق یا موتور برق‌های کوچکتر و یا پنل‌های خورشیدی به ما بدهند. این کار می‌تواند جلوی خسارت‌های ما را بگیرد.

وی خاطر نشان کرد: برای حل این مشکل به تمام ارگان‌های مرتبط مراجعه کرده‌ام، اما تا کنون نتیجه‌ای حاصل نشده است.

قطعی برق، بلای جان نانوایی‌ها در جاسک؛ نانوا خواستار برنامه مشخص قطعی برق شد

علی روشنی، نانوای فعال در محله لوران مسکن مهر شهرستان جاسک، از مشکلات عدیده ناشی از قطعی‌های مکرر و بی‌برنامه برق که تولید و کیفیت نان را به شدت تحت تاثیر قرار داده، گلایه کرد.

روشنی تصریح کرد: نانوایی‌ام ۹ الی ۱۰ ساعت در روز فعال است، با قطعی‌های برق مواجه می‌شود که گاهی تا دو ساعت به طول می‌انجامد و نبود برنامه مشخص برای این قطعی‌ها، اصلی‌ترین مشکل است.

وی افزود: این قطعی‌های برق، برنامه پخت نان را به طور کامل مختل کرده و منجر به خرابی خمیر می‌شود و با توجه به اینکه نانوایی بنده تنها سه نفر نیرو دارد، این عوامل دست به دست هم داده و راندمان کاری را به شدت کاهش داده است.

روشنی با اشاره به خسارات مالی ناشی از این وضعیت، گفت: گاهی پیش آمده با خرابی خمیر تا روزی یک میلیون تومان هم ضرر کرده‌ام و این مشکلات، نارضایتی مشتریان را نیز در پی داشته است، به ویژه در بخش توزیع نان به شرکت‌ها، سوپرمارکت‌ها و رستوران‌ها که با چالش جدی مواجه شده‌اند.

این نانوا از مسئولان خواست تا زمان خاموشی‌ها را از پیش اعلام کنند تا امکان برنامه‌ریزی بهتر برای نانوایی‌ها فراهم شود و بارها این مشکلات را در گروه‌های شبکه‌های مجازی به اطلاع مسئولان رسانده‌ایم و البته چند روزی است که برق قطع نشده است، اما باید ببینیم در آینده چه پیش می‌آید.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!