۲۲ سالن ورزشی شهرستان جهت برگزاری کلاس های اوقات فراغت در نظر گرفته شده است
خرم نسب گفت: ۲۲ سالن ورزشی شهرستان جهت برگزاری کلاس های اوقات فراغت در نظر گرفته شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ علی خرم نسب فرماندار حاجیآباد در نشست برنامه ریزی اوقات فراغت با بیان اینکه ارزش گذاری و برنامه ریزی برای پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان ضروری است اظهار کرد: تعداد ۲۲ سالن ورزشی در سطح شهرها و روستاهای شهرستان وجود دارد که برای برگزاری کلاس های ورزشی در فصل تابستان در نظر گرفته شده است.
فرماندار حاجی آباد گفت: از این ۲۲ سالن ورزشی تعداد ۴ سالن متعلق به بسیج،تعداد ۵ سالن متعلق به آموزش و پرورش و ۱۳ سالن متعلق به اداره ورزش و جوانان است که رده های مختلف سنی می توانند از این مکانها استفاده کنند .
وی با تاکید بر اینکه کلاس ها در رشته های حرفه ای و عمومی برگزار شود افزود:از همه مکان های ورزشی شهرستان باید به صورت بهینه استفاده و همه جوانان و نوجوانان از این فضاها در فصل تابستان بهره ببرند.
خرم نسب یادآور شد : استخر شنای شهر حاجی آباد نیز به زودی راه اندازی می شود.
انتهای پیام/