۹ دی، روزی که بیماری مزمن فتنه را علاج کرد
تشبیه فتنه ۸۸ به یک بیماری مزمن از سوى رهبر انقلاب اسلامى، بیانگر عمق فتنه و پیچیدگى توطئهاى بود که سالها براى طراحى و عملیاتی کردن آن تلاش شده بود و در نهایت این توطئه بزرگ و پیچیده در بستر انتخابات دهمین دوره ریاست جمهورى اجرا شد. نهم دىماه سال ۸۸ حرکتى موفق براى درمان […]
تشبیه فتنه ۸۸ به یک بیماری مزمن از سوى رهبر انقلاب اسلامى، بیانگر عمق فتنه و پیچیدگى توطئهاى بود که سالها براى طراحى و عملیاتی کردن آن تلاش شده بود و در نهایت این توطئه بزرگ و پیچیده در بستر انتخابات دهمین دوره ریاست جمهورى اجرا شد. نهم دىماه سال ۸۸ حرکتى موفق براى درمان این بیمارى بود .
علیرضا مروج – پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران سال ۸۸ که با حضور بیش از ۸۵ درصدی مردم همراه بود و قدرت دموکراسی جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان کشید و دشمنانش را گیج و مبهوت کرد .
تحلیل و بررسى حوادث ناگوار و ناشایست بعد از انتخابات ۸۸ در کشور که چالشهاى امنیتى فراوانی را براى نظام به دنبال داشت و امنیت ملى را نیز در معرض تهدید قرار داد ، نشان میدهد چالشگران نظام اسلامى با ترکیبى عجیب با گرایشات و سوابق سیاسى – فکرى غیرهمسو در گذشته ، جبهه واحدى را علیه نظام اسلامى تشکیل دادند و تحت عنوان ” مردم ” به دنبال رسیدن به مقاصد شوم خود بودند .
در این جبهه ، مخالف و معارض به نظام اسلامى، عناصر کف خیابانى که شامل افراد بیبصیرت و فریبخورده تا تمام جریانهاى ضدانقلابى شناسنامهدار و یا بدون شناسنامه از قبیل سلطنتطلبان، منافقان، گروههاى چپ مارکسیستى، ملیگراها و لیبرالهاى غربگرا، بهاییها و خانوادههاى معدومان، شیطانپرستها، بازیگران داخلى بهصورت دو لایه آشکار و پنهان در پشت صحنه، شامل احزاب و گروههاى دوم خردادى و برخى از شخصیتهاى با سوابق بارز انقلابى که هر کدام به دلیلى با فتنهگران همراه شدند، قابل ملاحظه و مطالعه است.
بازیگران خارجى هم اعم از دشمنان شناختهشده مانند آمریکا ، رژیم صهیونیستى و انگلیس به همراه ضدانقلابیون خارجنشین، قرار گرفتن افرادى مانند موسوى و کروبى در کنار دشمنان قسمخورده انقلاب اسلامى و مقابله آنان با نظام اسلامى، حکایت از پیدایى یک بیمارى در جامعه اسلامى میکند .
رهبر معظم انقلاب اسلامى هم از فتنه ۸۸ به عنوان یک بیمارى یاد کردند و در نشست با اعضاى ستاد ۹ دى ، قریب به این مضمون فرمودند ” فتنه ۸۸ تنها آن چیزى نبود که در خیابان دیده شد ، این فتنه مقدمات فراوانى و اهداف خطرناکى داشت. یک بیمارى بود که با اقدامات و حرکات امنیتى هم نمیتوانستیم آنرا درمان کنیم. این وضعیت یک حرکت عظیم مردمى نیاز داشت “
تشبیه فتنه ۸۸ به یک بیماری مزمن از سوى رهبر انقلاب اسلامى، بیانگر عمق فتنه و پیچیدگى توطئهاى بود که سالها براى طراحى و عملیاتی کردن آن تلاش شده بود و در نهایت این توطئه بزرگ و پیچیده در بستر انتخابات دهمین دوره ریاست جمهورى اجرا شد.
اما نهم دىماه سال ۸۸ حرکتى موفق براى درمان این بیمارى بود ، لاکن نکته اى که باید در نظر داشت، توجه به نوع این بیمارى است . در واقع فتنه ۸۸ نه یک بیمارى ساده، بلکه محصولى از ترکیب چند بیمارى بود که عوارض آن پس از انتخابات ۲۲ خرداد سال ۱۳۸۸ آشکارا ملاحظه شد.
الا ایها الحال ، آشکار شدن این جبهه با مختصات مذکور بهعنوان یک جبهه معارض و چالشساز با هدف براندازى نظامى که از نظر حضرت امام خمینى(ره) حفظ آن از اوجب واجبات است، نشان میدهد که چگونه نظام اسلامى و جامعه اسلامى دچار بیمارى شده است.
در حماسه ۹ دی مردم بزرگ ایران ثابت کردند قربانی توطئه دشمنان نخواهد شد و قدرشناس نعمت ولایت خواهند بود . ملت فهیم و آگاه ایران با حضور تاریخی خود در نهم دیماه سال ۸۸ دیگر بار به نشان دادند که به مراتب از نخبگان جامعه جلوتر هستند و نمی گذارند که میراث خون دویست هزار شهید تاریخ انقلاب اسلامی زیر چکمههای دشمنان این انقلاب و منحرفان داخلی پایمال شود.
این مناسبت در واقع تبعیت مطلقه مردم از ولایت فقیه به عنوان ستون اصلی خیمه انقلاب در هدایت و رهبری نظام جمهوری اسلامی است و این اعلام حضور ناشی از درک آحاد مردم در راستای پاسداری از ارزشهای والای نظام است.
حماسه ۹ دی جزو مناسبتهایی است که بنا بر تأکید مقام معظم رهبری هر سال باید باشکوه بیشتری برگزار شود. پس از این فرموده ی رهبری انقلاب این روز در زمره ی اعتقادات ملی ایرانیان جای گرفت .
حماسه ۹ دىماه سال ۱۳۸۸ که بهدنبال هتک حرمت مقدسات اسلامى و اهانت به ارزشهاى دینى و انقلابى و جسارت به مقام شامخ ملت ایران توسط عناصر ضدانقلاب داخلى که بهواسطه پشتیبانى و حمایت اربابان خارجى از جمله آمریکا، در روز عاشوراى همان سال یعنى در ۶ دى صورت گرفت، حرکتى بیبدیل و در نوع خود حماسهاى بینظیر بود که توسط ملت بزرگ و با بصیرت ایران بهوقوع پیوسته و برگ زرین دیگرى به کتاب تاریخ انقلاب اسلامى افزوده شد.
حضور عظیم و خودجوش مردم، معرفت دینى و بصیرت سیاسى، پایبندى بیش از پیش به انقلاب و آرمانهاى انقلابى، پیوند تنگاتنگ عاشورا و مقدسات اسلامى با انقلاب، بیعت مجدد با ولى امر مسلمین و رهبرى انقلاب، ژرفنگرى و واقعبینى به مسایل و موضوعات داخلى و جهانى و همچنین استقامت و پایدارى، از جمله مهمترین شاخصهایى است که در حماسه نه دى تجلى یافته و به منصه ظهور نشست.
این روز در زمره اعتقادات ملتی است که برای پاسداری از این ارزشها حتی از عزیزترین افراد خود نیز گذشتند بنابراین بر همه مدیران استان است تا در برگزاری این مراسم نهایت تلاش را انجام داده و علاوه بر توجه به کیفیت بر کمیت این مراسم نیز اهتمام ورزند.
گرامیداشت این روز بزرگ که در مقام اهمیت و برجستگى، اگر بیشتر از یوم الله ۲۲ بهمن نباشد، کمتر از آن نیست، در مقطع فعلى نظام بینالملل به خصوص در آمریکا و اروپا و بعضى کشورهاى غربگراى خاورمیانه و شمال آفریقا که روابط بین ملتها و دولتها در آنها در حال از هم فرو پاشیدن است ، از اهمیت فوقالعادهاى برخوردار است چرا که ۹ دى بیش از هر چیز، در ذات خود نشانگر دلبستگى تام مردم ایران به نظام مقدس اسلامى و پایبندى ملت به آرمانهاى انقلاب و رهبرى است.
درحالیکه نظامهاى سیاسى – اقتصادى غرب از درون توسط شهروندان داخلى که بعد از سالها از خواب غفلت بیدار شدهاند، به صورت بسیار جدى و قاطع به چالش کشیده شده و به دنبال این چالش، جنبشهاى اعتراضى مردمى سرتاسر نظام سرمایهدارى را از آمریکا تا آلمان، فرانسه، ایتالیا، بریتانیا، بلژیک و غیره فراگرفته، پاسداشت ۹ دى که سند زندهاى مبتنى بر اعلام وفادارى مجدد ملت با نظام و رهبرى است، اعتبار فوقالعادهاى به خود مىگیرد.
بنابراین، بزرگداشت این روز به یاد ماندنى که سبب یأس و ناامیدى قدرتهاى بزرگ بیگانه و مداخلهگر نیز می شود و عبرتهاى فراوان و پندهاى متعددى را هم براى آنها به ارمغان می آورد، در نوع خود یک حماسه است و این از امتیازات برجسته نظام مقدس جمهورى اسلامى است، که بزرگداشت حماسههاى تاریخىاش نیز در قالب یک حماسه خود را متبلور نکرده و مقام تجلى مىیابد و روز بزرگداشت نیز حماسهآفرین مىشود.
پس بر همه مدیران استان واجب است تا در برگزاری این مراسم نهایت تلاش را انجام داده و علاوه بر توجه به کیفیت بر کمیت این مراسم نیز اهتمام ورزند.
انتهای پیام /