۱۶ اکیپ ذبح شرعی وبهداشتی را نظارت می کند

دکتر کامبیز امجدی گلپایگانی ،معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز  با اشاره به کنترل بهداشتی کشتار و حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت، دامهای قربانی و تامین بهداشت عمومی اظهار کرد: همزمان با فرارسیدن عید سعید قربان 16 اکیپ سیار و ثابت در استان  بر ذبح شرعی و بهداشتی دامها نظارت دارند.

وی افزود: این اکیپ ها شامل 23نفر دامپزشک در امر نظارت فعالیت می کنند.

امجدی گلپایگانی تصریح کرد: در راستای انجام اقدامات نظارتی بر نحوه ذبح دام های قربانی، 39 نفر بازرس بهداشتی گوشت و 24 ناظر شرعی نظارت بر ذبح شرعی و بهداشتی قربانی های شهروندان را انجام می دهند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان تاکید کرد: عموم شهروندان عزیز در جهت جلو گیری از بروز بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام ، دامهای قربانی مورد نیاز خود را فقط از مراکز عرضه دام تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و از تاریخ 20مرداد 98 از ساعت 6 صبح لغایت 5 بعد از ظهر و روز عید قربان از ساعت 6 صبح لغایت 13 ظهر آماده ارائه خدمات می باشد.

امجدی گلپایگانی  با بیان اینکه مردم استان برای ذبح دام به کشتارگاه های شهرداری شهرستان ها مراجعه کنند،خاطر نشان کرد:کشتارگاه صنعتی هرمز دام واقع در خورچاه دربخش قلعه قاضی، و کشتارگاه دام شهرداری شهرستان بندرعباس واقع در کیلومتر 10جاده بندرعباس –سیرجان بعد از پایانه کامیونها برای خدمات دهی به مردم بندرعباس آماده هستند.