۱۰۰ روز تلاش

در صورتی به ۱۰۰ روز از آغاز به کار دولت آیت الله رئیسی نزدیک می شویم که در این فاصله زمانی اقدامات موثری انجام شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛محمدامین عالی پور احمدی از فعالان رسانه ای و مطبوعاتی استان هرمزگان طی یادداشتی با توجه به نزدیک شدن به عمر ۱۰۰ روزه دولت نوشت:شاید نام آوری ۱۰۰ روز کارکرد دولت، ما را به یاد گفته ها و وعده های بی عمل رئیس دولت سابق بیاندازد که با آن اشعار بلند پروازانه اش نه تنها در ۱۰۰ روز ابتدایی دولتش نتوانست کاری را انجام دهد بلکه گره های زیادی را در عرصه های مختلف کشور ایجاد نمود.
حسن روحانی در برنامه های تبلیغاتی انتخاباتی خود در سال ۱۳۹۲ از وعده های قوی صد روزه سخن گفته بود که بعدها گویا آن را فراموش و حتی تکذیب کرد.
حل مشکلات اقتصادی کشور در ۱۰۰ روز، یکی از بزرگترین وعده هایی بود که رئیس جمهور قبلی کشور نتوانست آن را تحقق بخشد و در پاسخ به این حرف بی عمل، در یک نشست خبری گفته بود کی من چنین حرفی زده ام؟! گفته ام پایان ۱۰۰ روز اول کاری دولت، کارهایی که در ۱۰۰ روز کرده ام را اعلام می کنم.
اما اصل ماجرا بر این بود که حسن روحانی در یک برنامه انتخاباتی که از شبکه یک سیما نیز پخش شد، اعلام کرده بود، در دولت بنده برنامه کوتاه مدت یک ماهه و ۱۰۰ روزه وجود دارد، ما می توانیم در یک زمان کوتاه تحول اقتصادی در کشور بوجود آوریم.
این وعده های روحانی راه به جایی نبرد و چشم انتظاری مردم ایران با پایان یافتن این دولت به نتیجه نرسید.
اما در سویی دیگر با تشکیل دولت فعلی و روی کار آمدن آیت الله سید ابراهیم رئیسی،مردم تحول گرایی در نظام حکمرانی کشور را به خوبی شاهد هستند، به طوری که تا کنون وعده ای از سوی دولت داده نشده است که بی عمل باقی بماند.
تحقق ۱۰ سفر استانی آن هم در شرایط کرونایی و حضور در جوامع محلی به خصوص اقشار آسیب پذیر جامعه در مقابل اداره کردن کشور به صورت ویدئو کنفرانسی دولت قبل، وجه تمایز دو دولت را به خوبی به نمایش گذاشته است.
اهتمام جدی به حل و فصل مشکلات صنایع مختلف کشور و جلوگیری از عدم فعالیت بخش های خصوصی با نگاه توسعه به کشور و تکیه بر اقتصاد مقاومتی از دیگر اقدامات رئیس جمهور منتخب می باشد.
شرکت در نشست همکاری های شانگهای در اولین سفر خارجی و پیوستن کشور جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو اصلی این پیمان از اقدامات بسیار موثر در ابتدای عمر دولت کنونی قلمداد می شود چرا که در ارتباط سیاسی ، اقتصادی، فرهنگی و حتی دفاعی نقش بسزایی ایفا خواهد کرد.
حضور میدانی رئیس جمهور در بحران های کشور نظیر کمبود دارو، گرانی کالاهای اساسی و مدیریت این فضای سم آلود را نیز بخشی از کارکردهای مفید دولت کنونی می توان دانست.
پیگیری پرونده هسته ای ایران و رسیدن به غنی سازی هسته ای مورد نیاز کشور با توجه به صلح آمیز بودن اقدامات ایران در این خصوص و عدم باج دهی به غرب با قدرت در حال انجام است.
ایجاد بسترهای ارتباطی با کشورهای همسو برای دریافت واکسن کرونا در راستای تقابل با همه گیری این ویروس منحوس در کشور نیز یکی از اقدامات اصلی این دولت می توان دانست چرا که با تزریق همگانی واکسن هم اکنون شاهد بازگشایی مدارس و ایجاد آرامش فکری در جامعه هستیم.
آوار برداری از تمامی مشکلاتی که دولت پیشین در کشور ایجاد کرده است یکی دیگر از اقدامات دولت کنونی می توان نام برد که این امر به زمان نیاز دارد و در کنار این اقدام شاهد اثربخشی اقدامات دولت مردان هستیم.
انتهای یادداشت/