منتشر شده در تاریخ: دوشنبه ۰۸ تیر ۱۳۹۴ - ۸:۰۱
شناسه خبر: 197525
گروه :خبر
30752d58-fd48-4ead-9ba3-24b081404616

تب کریمه از بیماری های بومی استان است که بیش از 15 سال در استان هرمزگان وجود دارد و در سال های اخیر 2نفر بر اثر ابتلا به این بیماری در استان جان باختند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز، تب کریمه کنگو از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که از طریق تماس مستقیم با کنه­‌های آلوده،تماس مستقیم با ترشحات و یا خون دام بیمار، استفاده از فرآورده‌های خام دامی حاصل از دام بیمار یا پاستوریزه نشده  و تماس با انسان بیمار و ترشحات و خون انسان بیمار از جمله‌ راه‌های انتقال این بیماری به انسان است.

این بیماری در جنوب و شرق اروپا، سر تا سر منطقه مدیترانه، شمال غرب چین، آفریقا، خاور میانه و شبه قاره هند در حال گسترش است و ویروس عامل این بیماری از 40 سال پیش در ایران وجود دارد.

بیماری تب کریمه در فصول گرم سال و از اواخر فروردین تا اواخر شهریور (همزمان رشد و تکثیر کنه‌ها) شیوع پیدا می‌کند که سبب ایجاد همه‌گیری‌های ناگهانی می‌ شود.

تب کریمه کنگو بیماری بومی هرمزگان

مریم نوروزیان،مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان در گفتگو با هرمز با بیان اینکه تب کریمه کنگو بیش از 15 سال است که در استان هرمزگان وجود دارد، گفت: تب کریمه از بیماری های بومی استان است و تا پیش از این با عنوات تب خونریزی دهنده شناخته شده است.

وی اظهار کرد:در سالهای اخیر برای پیشگیری از گسترش این بیماری آموزش های لازم به خانواده ها داده شده و تنها راه درمان آن مراقبت های ویژه پزشکی است.

وی تصریح کرد:در سال های اخیر 2نفر بر اثر ابتلا به این بیماری در استان جان باختند.

قرنطینه یک بیمار مشکوک به تب خونریزی دهنده در بیمارستان جاسک

یحیی میرزاده،معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان گزارش های اعلام شده از مرگ سه تبع پاکستانی در شهرستان جاسک بر اثر بیماری تب کریمه کنگو را تکذیب کرد و گفت:در حال حاضر یک مورد بیمار مشکوک به این بیماری در بیمارستان جاسک بستری و در قرنطینه به سر می برد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مورد مثبتی از وجود این بیماری در استان مشاهده نشده است،اظهار کرد:نتیجه آزمایش های فرد مشکوک به بیمار تب خونریزی دهند به زودی اعلام خواهد شد که به احتمال زیاد نتیجه آزمایش منفی باشد.

میرزاده با تاکید بر اینکه باید در هنگام کشتار دام مسائل حفاظتی و بهداشتی رعایت شود، افزود: چنانچه گوشت دام آلوده به صورت تازه و بدون نگهداری به مدت 24 ساعت در دمای یخچال استفاده شود، امکان آلودگی انسان وجود دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطر نشان کرد:  لاشه دام‌ها باید مدت 24 ساعت در اتاق پیش سرد کشتارگاه‌های استان نگهداری می‌شوند و گوشت تولیدی در قصابی‌های معتبر عاری از عامل بیماری است.

 

 

انتهای پیام/م

 single

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




تبلیغات
Untitled-1-Recovered123 Untitled-1-Recovered123
  b000000451212   Untitled-1-Recovered123 225278698se01         225278698se01  
امروز دفاع در سوریه دفاع از حقانیت دین اسلام است /تکفیری هابه دنبال تخریب چهره اسلام و خط رسول اکرم (ص) هستند حضور ۱۵ شرکت خارجی در دومین نمایشگاه طلا و جواهر کیش توقیف یک فروند شناور و کشف ۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در کیش ذلت گاهی از جانب مسئولین به مردم کشور تحمیل می شود/ دولت باید به فکر چرخاندن چرخ های اقتصاد باشد از هنجار شکنی دانشگاه با اجرای موسیقی زنده تا برخورد توهین آمیز با مسئول بسیج علوم پزشکی قاچاق کالا مرکب مرگ جوان سلامگو در محورحسنلنگی-بندرعباس شد رزمایش بیست هزار نفری مدافع حرم در هرمزگان برگزار می شود تکیه بر توان داخلی رمز موفقیت در عرصه دفاع است/ تعهدات بین المللی ابزاری برای حفظ منافع کشورهای زورگوست تردد بیش از ۴۰۰هزار خودور سنگین در محور بندر شهید رجایی به بندرعباس ولایت فقیه استمرار حرکت انبیاست /انتهای لیبرالیسم آزادی اخلاقی و اجتماعی است/ مذاکرات،دستاورد شهدای هسته ای را از چنگمان درآورد