تبلیغات تولید ایرانی تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
کد خبر : 32822
تاریخ انتشار:سه شنبه ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۲| تعداد نظرات :۲ دیدگاه
پ

۶ نکته مهم افطاری

۱- در ماه مبارک رمضان اگر عادت به خوردن شام دارید، سعی کنید فاصله بین افطار و شام را زیاد کنید و فاصله بین شام خوردن و خوابیدن هم حداقل ۲ساعت باشد. ۲ – از طرفی سعی کنید در این دو وعده غذا را در حدی مصرف کنید که معده سنگین نشود. ۳ – غذای […]

۶ نکته مهم افطاری

۱- در ماه مبارک رمضان اگر عادت به خوردن شام دارید، سعی کنید فاصله بین افطار و شام را زیاد کنید و فاصله بین شام خوردن و خوابیدن هم حداقل ۲ساعت باشد.

۲ – از طرفی سعی کنید در این دو وعده غذا را در حدی مصرف کنید که معده سنگین نشود.

۳ – غذای افطار باید به حدی سهل الهضم باشد که تا خوردن شام، کاملاً هضم و از معده خارج شود

۴ – با این حال توصیه می شود به خوردن افطاری متعادل اکتفا کنید و از خوردن شام بپرهیزید.

۵ – چنان چه گفته شد غذای افطار باید سهل الهضم باشد تا در هنگام سحر بدن برای دریافت وعده جدید آماده باشد.

۶ – برای این منظور انواع آش، حلیم، فرنی و حریره بادام که با آرد برنج قهوه ای و یا عسل و شیره انگور یا شیره خرما شیرین شده باشد و نیز نان و پنیر به مقدار کم و به همراه سبزی خوردن و مغز گردو و چند عدد خرما و یا یک خوشه انگور رسیده و شیرین مناسب است.

برچسب ها:
لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=32822
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها

2 comments on “۶ نکته مهم افطاری

  1. باسلام
    ما شما را در سایت جهانگیریه بستک لینک کردیم بی زحمت شما هم ادرس سایت ما را لینک نمایید. با تشکر سهرابی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6,163 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

یادداشت

گفتگو

بین الملل