۶۰ بیمار جدید کرونایی در بیمارستان های هرمزگان بستری شدند

نوروزیان گفت: در شبانه روز گذشته ۶۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری شدند و با این تعداد شمار کل بستری ها به ۲۰۱ نفر رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با ذکر این نکته که ۶۰ بیمار جدید کرونایی در یک روز اخیر در بیمارستان‌های هرمزگان بستری شدند، اظهار کرد: در حال حاضر ۴۲ نفر نیز در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بیمارستان‌های هرمزگان بستری هستند و حال ۱۲ نفر از آن‌ها وخیم است.

وی با ذکر این نکته که شمار کل بستری‌ها به ۲۰۱ نفر رسیده است، بیان داشت: در ۲۴ ساعت گذشته با جانباختن ۲ بیمار کرونایی دیگر در هرمزگان، شمار کل فوتی‌ها به ۲ هزار و ۴۰۱ نفر رسید.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ابراز داشت: جانباختگان یک مرد و یک زن در بازه سنی ۶۴ و ۷۳ از شهرستان‌های بندرعباس و رودان بود.

نوروزیان با اشاره به اینکه در همه‌ی شهرستان‌های هرمزگان موارد شناسایی مثبت و بستری کرونایی نسبت رو به کاهش است، گفت:، این درحالی است که در شهرستان‌های پارسیان، رودان و حاجی آباد در هفته گذشته نسبت به ۲ هفته قبل کمی رو به افزایش است.

منبع: مهر

انتهای پیام/