۴۵۰ قرص نان از یک نانوایی خانگی خریداری و در محلات حاشیه‌نشین جاسک توزیع شد

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرجاسک گفت: با اهتمام به رهنمودهای مقام معظم رهبری در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و در راستای حمایت، تشویق و رفع موانع از مشاغل خانگی شهرستان و کمک به رونق آنان، تعداد ۴۵۰ قرص نان از یک نانوای خانگی خریداری و در سطح محلات حاشیه نشین و نیازمند توزیع شد.

حجت الاسلام محمد صحرانشین، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرجاسک در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز ضمن تشریح برنامه های نیمه دوم ماه مبارک رمضان در خصوص حمایت از مشاغل خانگی، اظهار کرد: همانطور که مقام معظم رهبری رهنمودهای خاصی را در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی، رفع و کم رنگ کردن تحریم های ناجوانمردانه دشمنان بیان داشته اند و نهادهای پیشرو فرهنگی و انقلابی لازم است برای عملیاتی سازی این فرمان کارساز و مهم تلاش و جدید مستمر داشته باشند در این راستا، اداره تبلیغات اسلامی اقدام به انجام مواردی در حمایت، تشویق و رفع موانع از مشاغل خانگی شهرستان و کمک به رونق آنان انجام داده است که خرید ۴۵۰ قرص نان از یک نانوای خانگی در ماه مبارک رمضان و توزیع در سطح محلات حاشیه نشین و نیازمند از این موارد است.

وی در ادامه بیان داشت: اگر بتوانیم در زمان تحریم و فشار های همه جانبه دشمن از مشاغل کوچک و خانگی خوب حمایت کنیم و در جهت عملیاتی تر کردن آنان تلاش بیشتری نمائیم قطعا چنینن پایگاه هایی در کنار هم تجمیع شده و به جبهه و پایگاه قدرتمند اقتصادی در مقابل دشمن و دسیسه های آن تبدیل خواهند شد.

حجت الاسلام صحرانشین ابراز داشت: یکی از طرح های مهم سازمان تبلیغات اسلامی و معاونت شبکه های اجتماعی موسسه فرهنگی اطلاع‌رسانی تبیان  این است که به منظور حمایت عملی از تولید و فروش کالاهای ایرانی و مشاغل خانگی از تولید کنندگان ایرانی، فعالان مشاغل خانگی و همه هنرمندانی که هنر و یا محصول قابل ارائه به مشتری را در اختیار دارند،دعوت کرد با بهره گیری از پتانسیل فضای مجازی تبیان در جهت معرفی و نمایش تولیدات داخلی خود  از این فضای اجتماعی بهرمند و از طریق امکانات شبکه اجتماعی تبیان به معرفی کالاهای تولیدی خود و همچنین جذب مشتری از طریق این فضا استفاده کنند.

وی همچنین از دارندگان مشاغل کوچک خواست با تلاش و پشتکار بیشتر برای پیشرفت اقتصاد کشور و شکشت کامل تحریم های اقتصادی ناجوان مردانه ای که دشمنان این ملت و نظام بر کشور تحمیل کردندبا سرعت به پیش رفته و ما نیز آماده همکاری و پیگیر مطالبات و خواسته های شما از طریق مسئولین شهرستان با حمایت و مساعدت امام جمعه و فرماندار خواهیم بود و این را افتخاری بزرگ می دانیم.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرجاسک در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تشریح برنامه های ویژه ماه مبارک رمضان دراین شهرستان، بیان داشت: امسال برنامه های متعددی درماه مبارک رمضان و با حضور مومنین روزه داردر مساجد شهر و روستاها برگزار می شوده که برپایی سفر افطاری ساده و کریمانه از آن جمله است.

وی افزود: ماه مبارک رمضان امسال را درموقعیتی آغاز کردیم که شهرستان از نظر بیماری کرونا در وضعیت خوبی واقع شده و البته با رعایت همه شیوه نامه های بهداشتی و هماهنگی با ستاد مبارزه با کرونا ، توانستیم برنامه های خوبی را اجرا کنیم.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرجاسک در ادامه عنوان داشت: سفره های افطاری به همت هیئات امناء وکانون های فرهنگی مساجد شهرستان ومساعدت  نمازگزاران و خیرین کماکان تا پایان ماه مبارک رمضان برپا و میزبان روزه داران خواهند بود.

وی همچنین از توزیع نان صلواتی، آرد، اقلام خوراکی ، گوشت و مرغ و برنج و توزیع نان محلی با هدف حمایت از مشاغل خانگی و غذای گرم در محلات و روستاهای نیازمند سخن گفت و ابراز داشت: از ابتدای ماه مبارک رمضان بیش از ۳۵۰ کیسه آرد ،۴۵۰ نان محلی و دهها بسته غذایی و گرم با مساعدت خیرین و با کمک نیروها و گروه های جهادی در سطح شهرستان توزیع شده است.

انتهای پیام/