گسترش مصرف فست فودها ایمنی غذا را به خطر انداخته است
+ پ -
گسترش مصرف فست فودها ایمنی غذا را به خطر انداخته است

نوروزیان گفت:فست فود ها دارای ترکیبات سرطان زاهستند و استفاده از آن ایمنی غذا را به خطر می اندازد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز به نقل از ندای ساحل، نوروزیان در جمع خبرنگاران  با اشاره به  هفته سلامت گفت:سازمان جهانی بهداشت هر ساله یکی از موضلاتی که دنیا راتحت شعاع قرار می دهد را  شناسایی و به عنوان زنگ خطر مورد بررسی قرار می دهند.
وی با اشاره به خطر افتادن ایمنی غذا ، افزود:غذاهای که به دست ما می رسد محصولاتش از مزرعه است و اگر ایمنی از آنجا رعایت نشودو مشکلاتی را برای جامعه به وجود می آورد .

نوروزیان با بیان اینکه افراد زیادی در جامعه دچار سوء تغذیه هستند  اظهار کرد:فست فود ها دارای ترکیبات سرطان زاهستند و استفاده از آن ایمنی غذا  را به خطر می اندازد.

وی خاطر نشان کرد: نوشابه ها و آبمیوه ها نیز به دلیل وجود مواد زیاد نگه دارنده و چربی های زیاد باعث چسبندگی جداره رگ ها می شود که منجر به گرفتگی قلبی شود لذا باید از مصرف غذاهای شیمیایی و فست فود ها صرف  نظر کرد.

 

انتهای پیام/م

 

fff
دیدگاه ها

لطفا پیش از ثبت دیدگاه قوانین زیر را مطالع بفرمایید.

  • دیدگاه خود را مرتبط با همین خبر بنویسید.
  • از توهین بر اشخاص و ادیان پرهیز کنید.
  • تکمیل تمامی فیلدها الزامی می باشد.
  • دیدگاه شما پس از بررسی و تائید نمایش داده خواهد شد.

fff fff


شبکه اجتماعی سلام نشر خبر اول خبر اول خبر fff