تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
سیاسی
کد خبر : 311586
تاریخ انتشار:پنج شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۸:۲۴| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

گرایش روزافزون مردم به مصرف غذاهای آماده چالش هرمزگان درحوزه سلامت

استان هرمزگان در مقایسه با استان های همجوار مانند کرمان،بوشهر، یزد و شیراز بیشترین میزان استفاده از غذاهای آماده دارد که این امر زنگ خطری برای سلامت جامعه محسوب می شود.

گرایش روزافزون مردم به مصرف غذاهای آماده چالش هرمزگان درحوزه سلامت

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛امروزه رفتن به یک رستوران یا فست‌فود و غذاخوردن در آن‌جا به یک فرهنگ همگانی تبدیل شده است، فرهنگی که طبقه بالا و پایین نمی‌شناسد، نگاهی گذرا در ایام  تعطیل این واقعیت را برای ما دوچندان می‌کند.

 

با وجود تبلیغات گسترده درخصوص مضرات استفاده از فست‌فودها از سوی کارشناسان تغذیه و مسئولان نظام سلامت شاهد افزایش استقبال مردم به ویژه جوانان از غذاهای آماده و فست فودها هستیم.

 

تغییر ذائقه مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای آماده و فست فودهایی که هیچ فایده ای برای بدن ندارد و در مقابل خطر ابتلا به انواع سرطان ها و بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد این روزها به چالشی برای جامعه تبدیل شده است.

 

استان هرمزگان و شهربندرعباس از عمده نقاط بود که استفاده از غذاهای خانگی و سنتی به شکل قابل ملاحظه ای مورد اقبال عموم بود که در این بین به دلیل همجواری با دریا مصرف غذاهای دریایی بیشتر از سایر مواد غذایی استفاده می شد اما در چند سال اخیر این استان شاهد تغییر ذائقه مردم و رشد قارچ گونه فست فود ها و غذاهای آماده بوده است.

 

محمد شکاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان با اشاره علاقه مردم بندرعباس به استفاده از غذاهای آماده گفت:مراکز تهیه غذای آماده و فست فودها رو به افزایش است و روستاهای استان نیز درگیر تغییر ذائقه شده اند.

 

وی اظهار کرد: براساس آمارها مصرف غذای آماده، استان هرمزگان در مقایسه با استان های همجوار مانند کرمان،بوشهر، یزد و شیراز بیشترین میزان استفاده از این غذاها را دارد که این امر زنگ خطری برای سلامت جامعه محسوب می شود.

 

علت اصلی افزایش میزان ابتلاء به سوء تغذیه تغییر عادت و فرهنگ غذایی ودر رأس این تغییرات گرایش مردم به فست‌فودها است.

 

استفاده مداوم از فست‌فود تنها موجب افزایش حجم معده و کم‌تحرکی، بروز بیماری‌هایی مانند سکته‌های قلبی و سرطان ها شود که در سال های اخیر با تغییر ذائقه مردم شاهد افزایش بیماری های غیر واگیر در جامعه مانند دیابت، افزایش فشار خون و کلسترول ، چاقی در بین مردم بندرعباس می باشیم.

 

از این رو با توجه به اهیمت نوع  غذا و شیوه تهیه آن به احتمال زیاد مدتها زمان لازم دارند تا باعث سرطان شود و با توجه به اینکه در  نوجوانان و کودکان مدت زمان طولانی تری در معرض مواد سرطان زا ناشی از تغذیه می باشند توجه به سلامت این گروه سنی برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر بسیار مهم است .

 

انتهای پیام/ی

 

لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=311586
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها
نظرات بینندگان
تعداد نظرات: بدون نظر
ارسال نظر





  • نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.

یادداشت

گفتگو

بین الملل