آغاز ساخت نود و چهارمین مدرسه استثنایی کشور در بمانی سیریک
با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، کلنگ نود و چهارمین مدرسه استثنایی کشور در روستای بمانی شهرستان سیریک استان هرمزگان به زمین زده شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ دکتر سید جواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در آئین شروع ساخت مدرسه استثنایی روستای بمانی شهرستان سیریک ااظهار کرد: این مدرسه سه کلاسه با زیر بنای ۱۱۰ متر مربع در زمینی به مساحت هزار متر مربع با اعتبار ۶ میلیارد ریالی خیری و مشارکت نوسازی و تجهیز مدارس استان در مدت ۶ ماه ساخته خواهد شد.
وی افزود: در استان هرمزگان همزمان با این مدرسه عملیات احداث ۴ مدرسه دیگر در روستاهای پولاد قاسمی میناب و شمیل ، تازیان و گچین شهرستان بندرعباس آغاز شده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ادامه داد: همه این مدارس با مشارکت خیرین نیک اندیش و مشارکت نوسازی و تجهیزات مدارس تا پایان سال ساخته می شوند.
حسینی اضافه کرد:نیاز کشور برای احداث مدارس استثنایی۲۱۰ مدرسه است که تاکنون ۹۰ مدرسه ساخته و یا در حال احداث می باشد و با این ۴ مدرسه در حال احداث استان هرمزگان مجموع مدارس در حال احداث استثنایی کشور در کمتر از ۶ ماه به ۹۴ مدرسه رسیده و امیدواریم تا پایان سال بخش قابل توجه ای از این فضاها احداث و در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش کشور خاطرنشان کرد: میانگین داشتن فضای آموزشی کل کشور ۳/۵ پنج و سه دهم است و استاندار کشور باید به ۳/۸ هشت و سه دهم باید برسد و استان هرمزگان با ۵/۵ پنج و نیم متر از میانگین کشوری بالاتر است و چون این استان به شکل طولی و پراگندگی زیاد برخوردار است و از طرفی نیاز شهرها به روستاها و وروستاها به شهرها نیز متفاوت است.
انتهای پیام/