کلمبا ماهی شور / آشپزی به روش هرمزگانی ها
طرز پخت خروش ماهی کلمبا یکی از غذا های محلی سواحل نشینان هرمزگانی بخش آشپزی پایگاه خبری هرمز طرز تهیه کلمبا شور را برای مخاطبان خود آموزش می دهد. مواد غذایی نیم کوب ۵۰۰ گرم ماهی شور ۴۰۰ گرم پیاز ۳ عدد زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز ۱قاشق چای خوری روغن […]
طرز پخت خروش ماهی کلمبا یکی از غذا های محلی سواحل نشینان هرمزگانی
بخش آشپزی پایگاه خبری هرمز طرز تهیه کلمبا شور را برای مخاطبان خود آموزش می دهد.
مواد غذایی نیم کوب ۵۰۰ گرم
ماهی شور ۴۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز ۱قاشق چای خوری
روغن به مقدار لازم
ادویه ۱ قاشق سوپ خوری
گندم را به مدت ۶-۵ساعت در آب بخیسانید.ماهی شور را جدا گانه در آب بخیسانید.۳-۲بار آب آن را عوض کنید تا شوری آن گرفته شود.ماهی را آب پز کنید، تیغ آن را بگیرید و گوشت آن را جدا کنید.
گندم را با ۲ لیتر آب روی حرارت بگذارید، کف آن را بگیرید ، مرتب هم بزنید تا گندم نرم شود، سپس به آن گوشت ماهی را اضافه کنید، بگذارید تا خوب این غذا جا بیفتد.
پیاز را خرد کرده در روغن تفت دهید تا سرخ شود، سپس به آن زرد چوبه ، ادویه و پودر فلفل قرمز اضافه کنید و به مایه بالا اضافه کنید. این غذا باید مانند حلیم جا بیفتد و غلیظ شود.