کشف ۸۸۸ کیلوگرم انواع موادمخدر در آب های خلیج فارس
دهکی از کشف ۸۸۸ کیلوگرم انواع مواد مخدر در آب های داخلی خلیج فارس خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛سردار حسین دهکی فرمانده مرزبانی استان هرمزگان اظهار کرد: در راستای مقابله با قاچاق موادمخدر و برخورد با سوداگران مرگ، مرزبانان استان با پیگیری های شبانه روزی، اقدامات اطلاعاتی و اشراف کامل بر مرزهای آبی استان، با اطلاع از اینکه یک گروه از قاچاقچیان موادمخدر از سمت مرزهای آبی استان سیستان و بلوچستان قصد انتقال موادمخدر به سمت نوار ساحلی شهرستان بندرلنگه و تخلیه آن را دارند، بلافاصله موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.
فرمانده مرزبانی استان هرمزگان افزود: سرباند سوداگران مرگ که از حضور مرزبانان در منطقه احساس خطر می کرد، قصد به تعویق انداختن تخلیه مواد مخدر در فرصت دیگری را داشت که بر این اساس مرزبانان استان با همکاری منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه پاسداران به محل مورد نظر عزیمت و پس از ساعت ها کمین و تغییر تاکتیک، سوداگران را مجبور به تسلیم شدن کردند.
دهکی ادامه داد: سوداگران مرگ که تمامی راه ها را برخود بسته دیدند، با رها کردن یک فروند شناور تندرو تک ۳۵۰ حامل موادمخدر در حوالی تنب کوچک، به کمک عوامل اسکورتی از محل متواری شدند.
وی تصریح کرد: ماموران در بررسی شناور توقیفی، موفق به کشف ۸۴۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک و ۴۸ کیلوگرم هروئین شدند.
فرمانده مرزبانی استان هرمزگان ضمن قدردانی از همکاری خوب منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با مرزبانان در شناسایی و کشف جرائم و دستگیری مجرمان، خطاب به افراد فرصت طلب و قانون شکن، خاطر نشان کرد: با توجه به حضور و اشراف مرزبانان در جای جای نقاط استان، در حوزه ساحل و دریا و افزایش ضریب هوشیاری مرزبانان در شناسایی و کشف جرائم، از این پس مجرمان به ویژه سوداگران مرگ در امان نخواهند بود و با مجرمان برابر قانون و با قاطعیت برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/