کشف ۲ میلیارد و ۶۵۰میلیونی کالای قاچاق در بندرلنگه
فرمانده انتظامی شهرستان بندرلنگه از کشف انواع کالای خارجی قاچاق به ارزش دو میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال در شهرستان خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛محمود حافظی، فرمانده انتظامی شهرستان بندرلنگه گفت: در راستای اجرای طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران انتظامی پاسگاه رستاق ، حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه اتوبوس ولو که از مسیر “بندرعباس به اهواز” در حال حرکت بود مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی افزود: پس از توقف خودرو و بازرسی از آن تعداد ۸۷۰ثوب البسه قاچاق و فاقد هر گونه مدارک گمرکی که به طور ماهرانه جاساز شده باد کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان بندرلنگه اظهار کرد:در ماموریتی دیگر ماموران کلانتری ۱۲ “بندر کنگ” حین گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی به یکدستگاه خودرو مزدا مشکوک و در بازرسی از آن تعداد ۴۸ عدد تور ماهیگیری۵۰۰یاردی و ۷۰ عدد تور ماهیگیر ۲۰۰یاردی و ۲۸ عدد تور ماهیگیری ۱۸۰ یاردی مجموعا ۱۴۶عدد تور ماهیگیری قاچاق کشف کردند.
وی با اشاره به ارزش محموله های مکشوفه را دو میلیاردو ۶۵۰ میلیون ریال عنوان کرد،افزود: خودروی های مذکور توقیف و دو متهم نیز دراین زمینه دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
حافظی با بیان اینکه قاچاق کالا پدیده ای است که از جهات گوناگون، حیات سالم اقتصادی و فرهنگی یک جامعه را تهدید می کند، خاطرنشان کرد: پلیس با تمام توان و جدیت همواره آماده است با قاچاقیان و مخلان نظم و امنیت اقتصادی مقابله کند.
انتهای پیام/م