کشف ۱۲۶میلیاردی قطعات خودرو قاچاق در هرمزگان
فرمانده انتظامی هرمزگان از کشف ۱۲۶ عدد اطاق عقب وانت تویوتا قاچاق به ارزش ۱۲۶ میلیارد ریال در شهرستان میناب خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ عزیزاله ملکی، فرمانده انتظامی هرمزگان صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد:در پی کشف ۱۹ عدد اطاق خودروی قاچاق توسط مأموران انتظامی شهرستان میناب در تاریخ ۲۸ بهمن ماه سال جاری، با اقدامات فنی و پلیسی مشخص شد مقادیر قابل توجهی اطاق خودرو تویوتا در سطح شهرستان میناب دپو شده است.
فرمانده انتظامی هرمزگان تصریح کرد: مأموران با تلاش شبانه روزی و بهره گیری از شیوه های پلیسی محل های دپو را در چندین باب منزل مسکونی شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی در بازرسی از آنها تعداد ۱۲۶ عدد کابین عقب وانت تویوتا خارجی قاچاق کشف کردند.
ملکی با اشاره به اینکه ارزش محموله مکشوفه برابر اعلام کارشناسان ۱۲۶ میلیارد ریال برآورد شده است، بیان کرد: متهمان پرونده شناسایی و تحقیقات پلیسی جهت دستگیری آنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه قاچاق کالا برای استان و کشور خطر امنیتی و اقتصادی بزرگی دارد، خاطر نشان کرد: از عموم شهروندان خواستارم در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه فعالیت قاچاقچیان و افراد سودجو و قانون گریز از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ نیروی انتظامی را در امر مبارزه با پدیده قاچاق یاری نمایند.
انتهای پیام/