تبلیغات تولید ایرانی تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
کد خبر : 32409
تاریخ انتشار:سه شنبه ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۲| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

کشتارگاه بندرعباس شرایط بهداشتی برای ذبح حیوانات ندارد

کشتار گاه بندرعباس یک کشتار گاه سنتی است ، شرایط بهداشتی برای ذبح حیوانان ندارد مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس گفت : کشتارگاه بندرعباس یک کشتارگاه سنتی است و هیچگونه شرایط بهداشتی جهت ذبح حیوانات ندارد و در حال حاضر در شرایط غیر بهداشتی اقدام به ذبح حیوانات و توزیع گوشت در سطح […]

کشتارگاه بندرعباس شرایط بهداشتی برای ذبح حیوانات ندارد

کشتار گاه بندرعباس یک کشتار گاه سنتی است ، شرایط بهداشتی برای ذبح حیوانان ندارد

مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس گفت : کشتارگاه بندرعباس یک کشتارگاه سنتی است و هیچگونه شرایط بهداشتی جهت ذبح حیوانات ندارد و در حال حاضر در شرایط غیر بهداشتی اقدام به ذبح حیوانات و توزیع گوشت در سطح قصابی ها می کند.
IMG19001656
به گزارش هرمز ، طالب غریب پور گفت: کشتارگاه بندرعباس یک کشتارگاه سنتی است و هیچگونه شرایط بهداشتی برای ذبح حیوانات ندارد و در حال حاضر در شرایط غیر بهداشتی اقدام به ذبح حیوانات و توزیع گوشت در سطح قصابی ها می کند.

مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس افزود: طبق تذکرات قبلی به این واحد کشتارگاه قرار بر این شد موارد حداقل بهداشتی را که شامل بهداشت فردی کارکنان، داشتن کارت بهداشتی و روپوش، نظافت عمومی، شستشوی سالن ها حین کشتار و بعد از کشتار، نظافت سرویس عمومی بهداشتی، مهار فاضلاب ناشی از کشتار و دفع اصولی ضایعات کشتار نیز رعایت گردد که متاسفانه هیچ کدام از موارد رعایت نشد.

غریب پور خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه نظارت بهداشتی تمام مراحل کشتار بر عهده ناظر بهداشتی دامپزشکی مستقر در کشتارگاه می باشد و همچنین محیط زیست نظارت دفع اصولی فاضلاب ، ضایعات و خونابه ها را بر عهده دارد متاسفانه در این زمینه هیچ اقدامی صورت نگرفته است و این سازمانها در این خصوص مسئول می هستند و باید پاسخگو باشند.

وی یادآور شد : کشتارگاه بندرعباس متعلق به شهرداری می باشد و مسئولیت آن بر عهده شهرداری است و این نهاد موظف است بر اساس استانداردهای سازمان دامپزشکی و محیط زیست و بهداشت استاندارد سازی نموده و ضوابط بهداشتی را رعایت کند.

مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس تصریح کرد: با توجه به اینکه گوشت از جمله مواد غذایی فاسد پذیر است لذا باید در شرایط کاملا بهداشتی و خنک نگهداری شود ولی متاسفانه حمل گوشت کشتار شده از کشتارگاه بندرعباس تا قصابی ها در سطح شهر توسط خودرو های فاقد دستگاه خنک کننده یا ترموکینگ انجام می پذیرد.

طالب غریب پور تاکید کرد: در حال حاضر کشتارگاه بندرعباس در حریم شهر و مناطق مسکونی واقع شده است و باید نسبت به جابجایی آن به مکانی دیگر اقدام شود لذا در همین خصوص باید نسبت به راه اندازی هر چه سریعتر کشتارگاه صنعتی قلعه قاضی و رفع این معضل اقدام شود.

برچسب ها:
لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=32409
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6,184 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

یادداشت

گفتگو

بین الملل