تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
کد خبر : 299791
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۹| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ
در گفت‌و‌گو با یک محقق طب سنتی مطرح شد؛

کبد چرب یک بیماری بهاره/ گل قاصدک درمانگر مفیدی برای بیماری‌های کبدی است

یک محقق طب سنتی گفت: مشکلات کبدی در فصل بهار به علت وجود طبع بهار و مصرف بیش از حد مغز‌ها، غذا‌های چرب و شیرینی جات ایام نوروز است که موجب می‌شود کبد نسبت به سابق از چربی بیشتری برخوردار شود.

کبد چرب یک بیماری بهاره/ گل قاصدک درمانگر مفیدی برای بیماری‌های کبدی است

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز و به نقل از راه دانا؛ فاطمه جوادی، به رابطه بین فصل بهار و بیماری کبدی اشاره کرد و گفت: فصل بهار فصل تازگی و طغیان خون است و این فصل می‌تواند با مشکلات کبدی ارتباط مستقیم پیدا کند، بنابراین از لحاظ طب سنتی بهترین داروی کبد در این فصل گیاه گل قاصدک است که درمانگر خوبی برای بیماری‌های کبدی در فصل بهار است.

این محقق طب سنتی، درباره با مصرف گل قاصدک برای درمان بیماری‌های کبدی گفت: گیاه گل قاصدک که رنگ زرد مانندی دارد و در کشورمان در اطراف خیابان‌ها بسیار یافت می‌شود دارای طبع گرم و‌ تر است که نحوه مصرف آن به این صورت است که می‌توانید برگ آن را دم کنید و بخورید.

وی شیوع مشکلات کبدی در جوانان را بالا دانست و گفت: متاسفانه مشکلات کبدی در کشور ما آمار بسیار بالایی دارد و این در حالی است که چیزی حدود ۴۰ درصد مردم مشکلات کبد چرب دارند و روز به روز این آمار در حال افزایش است و متاسفانه این بیماری جوانان را هم بواسطه تغذیه غلطی که دارند درگیر کرده است.

جوادی، تصریح کرد: از دیدگاه طب سنتی برای اینکه بتوانیم کبد چرب را درمان کنیم باید در ابتدا بیمار مورد مشاوره قرار گرفته شود و بعد از آن یک لیست از غذا‌های مفید برای پاکسازی کبد برای بیمار تجویز و با رعایت نکات تغذیه‌ای، کبد بیمار پاکسازی شود؛ درواقع دو گیاه گل قاصدک و کنگر درمان خوبی برای بیماری کبد است.

تشدید بیماری‌های کبدی در ایام نوروز
وی به تشدید بیماری کبد چرب در ایام عید نوروز اشاره کرد و افزود: فصل بهار از جمله فصل‌هایی است که مشکلات کبدی در آن بسیار شایع است و همانطور که به آن اشاره شد یکی به علت وجود طبع بهار و دیگری که مسئله مهمی است مصرف بیش از حد مغز‌ها، غذا‌های چرب و شیرینی جات ایام نوروز است که موجب می‌شود کبد نسبت به سابق از چربی بیشتری برخوردار شود، بنابراین رعایت نکات تغذیه‌ای در ایام نوروز بسیار حائز اهمیت و ضروری است.

این محقق طب سنتی، آگاه سازی اعضای فامیل و دوستان در جهت رعایت نکات تغذیه‌ای را بسیار سودمند و ضروری قلمداد کرد و گفت: توصیه ما به خانواده‌ها این است که از مصرف بیش از اندازه غذا‌های چرب و به خصوص شیرینی جات در ایام عید نوروز پرهیز کنید و تا انجا که می‌توانند به دیگر اعضای فامیل و دوستان خود این آگاهی را بدهید؛ به هر حال ایام نوروز، ایام دید و بازدید است و افراد به ناچار باید به میزبان احترام بگذارند اما رعایت و کم کردن برخی غذا‌های ممنوعه و آگاهی دیگر اعضای فامیل و آشنایان می‌تواند در کاهش بیماری کبد چرب در ایام عید نوروز تاثیر گذار باشد.

لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=299791
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها
نظرات بینندگان
تعداد نظرات: بدون نظر
ارسال نظر





  • نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.

یادداشت

گفتگو

بین الملل