کاهش جمعیت در ایران از توطئه های دشمنان است/ افزایش سن ازدواج نسخه غربی ها برای کنترل جمعیت
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران هرمزگان با تاکید بر اینکه تغییر فرهنگ اسلامی از توطئه های دشمنان است، گفت: افزایش سن ازدواج نسخه جدید غربی ها برای کنترل جمعیت ایران است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ سمیه احمدی طیفکانی، معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان در نشست تخصصی با دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب با تاکید بر اینکه خانواده مقدس ترین نهاد اجتماعی در دین اسلام است، اظهار کرد: فرزند آوری، تربیت و پرورش فرزندان در راستای تداوم نسل از کلیدی ترین، مهمترین و اساسی ترین اهداف تشکیل خانواده است.
معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان با اشاره به زنده به گور کردن فرزندان در زمان جاهلیت افزود: مردم در آن زمان از ترس فقر معیشتی با منطق قرآن مخالفت کرده و فرزندان خود را زنده زنده دفن می کردند.
احمدی با بیان اینکه سیر نزولی فرزند آوری از دهه شصت نشان دهنده حاکمیت سیاست های اشتباه بر تهدید نسل است، ادامه داد: با شعار دو فرزند کافی است ضمن اعمال محدودیت در جامعه نسبت به خانواده ها سبب شد تا تعدادی از زوجین نسبت به امر فرزند آوری غفلت بورزند.
وی اضافه کرد: تغییر سبک زندگی، ادامه تحصیل، عدم اشتغال سرپرست خانواده، اشتغال بانوان ، نداشتن مسکن مستقل، ازدواج دیر هنگام و طلاق را از جمله عواملی دانست که فرزند آوری را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.
استاد حوزه و دانشگاه با مقایسه سبک زندگی بانوان ایرانی با برخی از زنان غربافزود: زنان تحصیل کرده غرب تمایل بیشتری به فرزند آوری دارند گویای این حقیقت است که تحصیلات و شغل مانع فرزند آوری آنان نشده است به گونه ای که برخی از آنان دارای ۵فرزند هستند.
احمدی با تاکید بر اینکه تغییر فرهنگ اسلامی در ایران از توطئه های دشمنان است، ادامه داد: متاسفانه در کشور ما با توجه به تبلیغات گسترده و شعارهای ضد دینی به فرزند آوری اهمیت داده نمی شود حتی گاهی تحصیل و اشتغال را بر فرزند آوری ترجیح می دهند.
وی با اشاره به تاکید امامین انقلاب اسلامی در خصوص فرزند آوری تصریح کرد: براساس بیانات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)کشور ما یکی از نادر ترین کشور ها در حوزه های عمران و آبادانی است لذا اگر جمعیتی دو برابر جمعیت کنونی داشته باشیم، باز هم میتوان بدون کمترین نیاز به کشور های دیگر، به خوبی اوضاع اقتصادی کشور را مدیریت کنیم.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران هرمزگان با اشاره به اندیشه های رهبری در خصوص فرزند آوری اضافه کرد: خطای به وجود آمده از غفلت فرزندآوری را باید جبران کرد چون اگر اقدامات مناسبی انجام نشود هرم سنی جمعیت پیر می شود و راه درمانی برای آن وجود ندارد.
احمدی با انتقاد از دستگاه های تبلیغاتی غرب در خصوص فرزند آوریادامه داد: دستگاه تبلیغاتی انگلیس جمعیتی بالغ بر سی و پنج میلیون را برای ایران متصور است.
وی با اشاره سیاست های اشتباه فرزند آوری در سند ۲۰۳۰ تاکید کرد: افزایش سن ازدواج نسخه جدید غربی ها برای کنترل جمعیت ایران است در حقیقت خواسته ای است که آن ها درصدد هستند آن را در کشور ما اجرا کنند.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به هدف سوم از آرمان پنجم سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ با عنوان «دستیابی به برابری جنسیتی و توانمند سازی همه زنان و دختران» و رفتارهای مضر مانند «ازدواج در سنین کم (ازدواج کودکان)» خاطر نشان کرد: با استفاده از عناوینی چون سن کودک و تفسیر آن تا ۱۸سالگی به راحتی با تبلیغات گسترده، سن ازدواج را افزایش می دهند که نتیجه ای جز کاهش فرزند آوری در پی نخواهد داشت.
انتهای پیام/