پیام مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قرآنی بندرعباس به مناسبت۱۶آذر
عباس ذاکری مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قرآنی بندرعباس به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو پیامی صادر کرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ عباس ذاکری مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قرآنی بندرعباس به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو پیامی اعلام کرد:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و درود پروردگار بر جوانانی که با سرخی خونشان دانشگاه را گلگون ساختند تا راه سرخ خاک تا افلاک را برای آیندگان هموار سازند.
جوان ها عناصر فعال امروز و ستون های فردای انقلاب اند. «رهبر معظم انقلاب»
امروز که تبریک میگوییم روز دانشجو را به یکدیگر، گریزی داشته باشیم به گذشتهی سرخی که با قلبهای سپید نمایان شد و همیشه در خاطر همگان سبز و جاوید ماند.
به یاد داشته باشیم شیرینی لبخند امروزمان را مدیون تلخی روزهای گذشتهی جوانانی هستیم که اینک خفته در خاک و پرکشیده به افلاک (معراج) هستیم.
طبق فرمودهی رهبر عزیزمان، عناصر فعال امروز ماییم که ستون خواهیم بود برای نسل آینده، بیایید به پاس این روزهای نیک، قدرتمندانه سینه سپر کنیم در برابر دشمنان دین و انقلابمان و با تلاش در راه علم و ایمان مایهی افتخار ملت سرفراز و پیشوایان عزیز و آیندگانمان باشیم.
۱۶ آذر روزی است که فریاد خودآگاهی، خودباوری و اسقلال ملت ایران از صحنه دانشگاه به گوش استعمارگران رسید و در تاریخ صفحه زرینی بر جای گذاشت که دانشجوی مسلمان ایرانی، هوشیار و در صحنه، گوش به فرمان رهبر خود، میخواهد و می تواند دانش را در خدمت ایمان، مایه سعادت ملت و کشور خود سازد.
جوان غیور ایران اسلامی می داند که آینده از آن ملتی است که دیروز را پاس بدارد و با قدر دانستن امروز، برنامهای برای فردا داشته باشد.
امروز و در شرایطی که جامعه، دانشگاه را منبع امید آفرینی و دانشجو را مظهر شور و ایمان قلمداد می کند و بیش از پیش نیازمند آگاهی، خودباوری و همدلی ما دانشجویان سرنوشت ساز می باشد، به پیروی از رهبری عزیزمان که در اهمیت جایگاه علم و اهل علم فرمودند: “رمز پیشرفت یک کشور، یعنى آن محور اصلى براى اقتدار یک کشور، پیشرفتِ همراه با اقتدار، علم است.
آماج بسیارى از توطئههاى امروزى که علیه جمهورى اسلامى هست، علم و اهل علم و دانشجویان علم و محیط علمى است؛ این را توجه داشته باشید. نگذارید این تیر طبق آن هدفگیرى دشمن، به هدفى که آنها گرفتهاند، اصابت کند.” و به جهت نا امیدی دشمن و نقش بر آب کردن حیله های خودخواهانه شان، برخود واجب می دانیم تا با حضور فعال، باانگیزه و پرنشاط در عرصه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و سیاسی، گامی بلند در جهت اعتلای روز افزون نام ایران و ایرانی که امروزه در جهان مظهر پیشرفت، استکبار ستیزی، استقلال و خودباوری محسوب می گردد، برداریم.
مبارک باد این روز مقدس بر همه دانشجویان ایران زمین که پاسداران امین آرمانهای هم سنگران خود هستند.
عباس ذاکری
مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم قرآنی بندرعباس