تبلیغات تولید ایرانی تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
کد خبر : 29905
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۴| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

پخت ۴۰ نوع نان سنتی در هرمزگان در ماه مبارک رمضان

پخت نانهای سنتی و فروش آن هر ساله در ماه مبارک رمضان در هرمزگان به اوج میرسد و طرفداران بسیاری پیدا می کند. تا چند سال پیش نان های سنتی هرمزگان بیشتر در خانه پخت می شد اما این روزها به علت تقاضای زیاد این نان ها با دستگاههای پیشرفته در فروشگاهها نیز پخته وعرضه […]

پخت ۴۰ نوع نان سنتی در هرمزگان در ماه مبارک رمضان

پخت نانهای سنتی و فروش آن هر ساله در ماه مبارک رمضان در هرمزگان به اوج میرسد و طرفداران بسیاری پیدا می کند.

تا چند سال پیش نان های سنتی هرمزگان بیشتر در خانه پخت می شد اما این روزها به علت تقاضای زیاد این نان ها با دستگاههای پیشرفته در فروشگاهها نیز پخته وعرضه می شود .
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت : ۴۰ نوع نان سنتی در استان هرمزگان شناسایی شده است.
نوروزی افزود : نان های کولوکی ، توموشی ، ریخته ، پکاره ، بالاتاوه ای و فتیر از جمله این نان هاست.
در تهیه این نان ها بیشتر از آرد گندم ، تخم مرغ ، پنیر ، پودر کنجد استفاده می شود استفاده از سسی به نام مهیاوه برروی نان های سنتی این نانها را خوشمزه تر می کند .
مهیاوه سس آبکی تیره رنگ و شورمزه ای است که با ماهی کوچکی به نان متوتا و رازیانه و گشنیز درست می شود و بر روی نان استفاده می شود.
نانهای سنتی هرمزگان در کشورهای جنوب شرق آسیا نیز پخت می شود .

برچسب ها:
لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=29905
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6,163 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

یادداشت

گفتگو

بین الملل