هلاکت ۲ سوداگر مرگ در درگیری مسلحانه رودان
جعفری از کشف ۷۷۳ کیلوگرم مواد مخدر طی یک درگیری مسلحانه با سوداگران مرگ در شهرستان رودان با همکاری پلیس کرمان خبر داد و گفت: در این عملیات مشترک دو تن از قاچاقچیان مواد افیونی به هلاکت رسیدند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ سردار “غلامرضا جعفری، فرمانده انتظامی هرمزگان اظهار کرد: ماموران مبارزه با مواد مخدر شهرستان رودان با خبر شدند ، اعضاء یک باند مواد مخدر ، قصد دارند محموله بزرگ مواد افیونی را بصورت مسلحانه از محورهای مواصلاتی شهرستان رودان به استان های همجوار منتقل کنند.
وی افزود: ماموران با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان حین گشت زنی و کنترل محور “ماشنگی شهرستان رودان بسمت محور مازگرد شهرستان حاجی آباد” خودرو وانت سایپا متعلق به قاچاقچیان را شناسایی و دستور ایست دادند.
سردار جعفری عنوان کرد: قاچاقچیان بدون توجه به دستور پلیس و علائم هشداردهنده اقدام به فرار کردند که پس از تعقیب و گریز طولانی عرصه را برخود تنگ دیده و اقدام به تیراندازی به سمت ماموران کردند که با توجه به برتری حجم آتش مأموران، خودرو متوقف و دو نفر از قاچاقچیان به هلاکت رسید.
فرمانده انتظامی هرمزگان با اشاره به توقیف یک دستگاه خودرو وانت سایپا و کشف ۵۸۰ کیلو تریاک و ۱۹۳کیلو حشیش در این عملیات منسجم و مشترک پلیسی ، خاطرنشان کرد: در بازرسی از خودرو، یک قبضه اسلحه جنگی، ۴ عدد خشاب حاوی ۹۸ فشنگ جنگی و تعداد زیادی پوکه فشنگ و سه جفت پلاک کشف شد.
انتهای پیام/