تبلیغات تولید ایرانیتبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
سیاسی
کد خبر : 519980
تاریخ انتشار:شنبه ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۶| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان مطرح کرد؛

رونق کشت محصولات کشاورزی خارج از فصل در هرمزگان/ تولید سبزی و صیفی ۱۰ درصد افزایش یافت

آب و هوای مناسب از یک طرف و وجود زمین های پهناور زراعی و کشاورزی از سوی دیگر باعث شده هرمزگان به یکی از قطب های تولید میوه و صیفی جات خارج از فصل کشور تبدیل شود.

رونق کشت محصولات کشاورزی خارج از فصل در هرمزگان/ تولید سبزی و صیفی ۱۰ درصد افزایش یافت

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ هرمزگان، یکی از جنوبی ترین استان های کشور به شمار می رود که دارای اقلیم و شرایط آب و هوایی خاص است؛ به طوری که با شروع فصل پاییز و زمستان و هنگامی که بیش از نیمی از کشور در زیر بارش برف و کولاک هستند این استان دارای آب و هوای مطلوب بهاری است.

آب و هوای مناسب از یک طرف و وجود زمین های پهناور زراعی و کشاورزی از سوی دیگر باعث شده هرمزگان به یکی از قطب های تولید میوه و صیفی جات خارج از فصل کشور تبدیل شود و جای جای این استان زیر بار این محصولات باشد.

ظرفیت بی نظیر هرمزگان در تولید محصولات خارج از فصل

ظرفیت بی نظیر هرمزگان در تولید محصولات خارج از فصل بر همگان هویدا شده و از شرق گرفته تا غرب، جنوب و شمال این استان در این فصل و زمستان زیر بار محصولات زراعی است که علاوه بر تامین بازارهای استان به سراسر کشور نیز ارسال می شود.

این روزها با گذر از زمین های کشاورزی در اقصی نقاط هرمزگان کامبیون هایی مشاهده می شود که محصولات زراعی کشاورزان را باربندی می کنند تا علاوه بر تامین بازار داخلی به کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر کنند.

کیفیت محصولات خارج از فصل هرمزگانی ها که زحمت کشاورزی آنها همراه با توکل خداوند است این روزها رونق داشته و کشاورزان روزی یک ساله خود را در این دو فصل از سال به دست می آورند.

رودان، میناب، حاجی آباد و بندرعباس با دارا بودن خاک مناسب مهمترین مناطق هرمزگان به شمار می رود که محصولات خارج از فصل به صورت سریع در این مناطق رشد می کند و این امر باعث شده کشاورزان فراوانی به کشت محصول در این مناطق بپردازند.

کشاورزان هرمزگانی در راستای تحقق منویات امام خامنه ای(مدظله العالی) مبنی بر خودکفایی و رونق تولید در تلاش هستند هر ساله با کسب تجربه و تلفیقی از روش های علمی و سنتی تولید محصولات را از نظر کیفی و کمی افزایش دهند؛ به طوری که طبق آمار مسئولان جهادکشاورزی استان هر ساله هرمزگان در تولید محصولات خارج از فصل رو به رشد است.

رشد ۱۰ درصدی تولید سبزی و صیفی در هرمزگان

رضا امیری زاده، مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با اشاره به آغاز برداشت محصولات خارج از فصل در استان گفت: برداشت سبزی وصیفی خارج از فصل در استان از آخر آبان ماه آغاز و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان تصریح کرد: پیش بینی می شود سال جاری یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی در هرمزگان برداشت شود که ۱۰درصد بیشتر از سال گذشته است.
امیری زاده علت افزایش محصول سبزی و صیفی در هرمزگان را شرایط مناسب آب وهوایی و عملیات به زراعی عنوان کرد و گفت: محصول خارج از فصل هرمزگان علاوه بر مصرف استان، به استان‌های فارس، خوستان، اصفهان، تهران و آذربایجان شرقی فرستاده می‌شود.
وی اظهار کرد: کشورهای عراق، افغانستان، حوزه خلیج فارس و آسیای میانه نیز مقصد صادرات محصولات خارج از فصل هرمزگان است.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با بیان اینکه شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم ترین مناطق تولید محصول خارج از فصل هرمزگان هستند، خاطر نشان کرد: گوجه فرنگی، پیاز، فلفل، خیار، بادمجان و هندوانه از محصولات خارج از فصل هرمزگان است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=519980
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

7,252 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

یادداشت

گفتگو

اقتصادی