تبلیغات تولید ایرانیتبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
سیاسی
کد خبر : 533455
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۰۶ فروردین ۱۳۹۹ - ۹:۱۸| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

نظارت بهداشتی بر فراورده‌های خام دامی در هرمزگان افزایش یافت

جانباز، مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان اکیپ های ویژه نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ۲ نوبت صبح وعصر در ایام نوروزی فعال هستند .

نظارت بهداشتی بر فراورده‌های خام دامی در هرمزگان افزایش یافت

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ دکتر محمد جانباز،مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان ضمن تبریک آغاز سال ۱۳۹۹، سال «جهش تولید»اظهار کرد: اکیپ های ویژه نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ۲ نوبت صبح وعصر در ایام نوروزی فعال هستند .

وی افزود: تامین امنیت و سلامت غذایی مردم از طریق کنترل و نظارت بر اماکن عرضه و واحدهای فرآورده های خام دامی و پیشگیری از شیوع و بروز بیماری در میان این واحدها یکی از رسالت های خطیر دامپزشکی به عنوان سازمانی حاکمیتی است.

جانباز تصریح کرد: همشهریان محترم به منظور جلوگیری از انتقال مکانیکی و کاهش خطر گسترش محیطی ویروس بیماری کرونای جدید ( کووید۱۹) نکات بهداشتی را رعایت کنند .

وی خاطر نشان کرد: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در روزهای پایانی سال( ۱۵/۱۲/۹۸) آغاز و تا پایان ایام نوروز ( ۱۵ فروردین ۹۹) ادامه خواهد داشت.

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی،مراتب را به ادارات دامپزشکی در شهرستان ها و یا با شماره تلفن‌ ۳۳۶۶۲۳۹۶و ۳۳۶۶۷۸۳۱ اداره کل دامپزشکی هرمزگان اطلاع دهند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=533455
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,799 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

یادداشت

گفتگو

اقتصادی