تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز همایش وحدت
سیاسی
کد خبر : 393999
تاریخ انتشار:سه شنبه ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعي هرمزگان:

نانوایی های هرمزگان ملزم به استفاده از آرد با سبوس هستند/مراکز عرضه محصولات دریایی ساماندهی می شوند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی هرمزگان گفت: نانوایان ملزم به استفاده از سبوس در نان هستند و نانوایی های هرمزگان باید تا پیش از پایان سال میزان استفاده از سبوس را در نان افزایش دهند.

نانوایی های هرمزگان ملزم به استفاده از آرد با سبوس هستند/مراکز عرضه محصولات دریایی ساماندهی می شوند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛بهروز اکرمی،معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی هرمزگان در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان هرمزگان با اشاره به کیفیت نان در بندرعباس و لزوم استفاده از آرد سبوس دار در آن، گفت: نانوایی های هرمزگان باید تا پیش از پایان سال میزان استفاده از سبوس را در نان افزایش دهند.

وی افزود: اکنون میزان استفاده از سبوس در نانوایی های استان استاندارد نیست و نان ها ارزش غذایی کمی دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی هرمزگان با بیان اینکه استاندارد ملی سبوسگیری در نان های سنگک بین شش و نیم تا۱۱ و نیم درصد است، تاکید کرد: با نانواها در صورت رعایت نکردن استانداردها در پخت نان برخورد قانونی خواهد شد.
اکرمی تصریح کرد: فرمانداری ها ، دانشگاه علوم پزشکی ، غله و خدمات بازرگانی ، اداره کل استاندارد و سازمان صنعت معدن و تجارت باید نانوایان را ملزم به استفاده از سبوس به میزان استاندارد در پخت نان سنگک کنند.
وی با اشاره به ساماندهی مراکز عرضه محصولات دریایی افزود: برخی از این مراکز وضعیت نامناسبی دارند و غیر بهداشتی هستند و ساماندهی این مراکز مستلزم مشارکت بین بخشی فرمانداری ها ، اداره کل دامپزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری هاست.
میزان مصرف نمک در نان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است
سید حسین داوودی، رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز در این نشست با اشاره به سطح سرومی اسید فولیک و آهن در استان گفت: با بررسی بر روی تغذیه مردم استان طی یک طرح جامع و مطالعه دقیق میزان تاثیر غنی سازی آرد مصرفی در نانوایی ها قابل مشخص خواهد شد .
وی افزود: میزان مصرف نمک در نان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که استفاده بی رویه از نمک در عمل آوری خمیر می تواند در بروز یا تشدید بیماری های غیر واگیر تاثیر گذار باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به نقش غنی سازی سایر مواد غذایی نیز اشاره کرد واظهار کرد: ماده غذایی ممکن است به طور طبیعی گرفتار کمبود ویتامین یا ماده معدنی بوده و یا در اثر فرایند اعمال شده روی آن از این مواد را از دست داده باشد در این صورت می توان ویتامین یا ماده معدنی را طبق روش خاصی به ماده غذایی اضافه نمود تا به این ترتیب کمبود یا نقص آن از نقطه نظر این مواد جبران شود.
فاطمه دباغ،سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز در این نشست گفت: اکنون طرح کشوری غنی سازی آهن و فولیک اسید فرآورده های نان در هرمزگان در حال اجراست.
 وی افزود: پیش بینی شده است تا پایان سال ۹۹ این طرح در کشور و هرمزگان به پوشش کامل برسد،از مکمل های آهن و فولیک اسید در فرآورده های نان تغییری در رنگ و طعم نان ندارد .
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: برای کاهش و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون نمک در فرآورده های نان نیز باید به یک درصد کاهش یابد.
دباغ خاطرنشان کرد: اکنون میانگین مصرف نمک در فرآورده های نان در استان دو و چهار دهم درصد است که باید به یک درصد کاهش یابد.
انتهای پیام/م
 
 

لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=393999
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها
نظرات بینندگان
تعداد نظرات: بدون نظر
ارسال نظر





  • نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.

یادداشت

گفتگو

بین الملل