مقدمات آموزش حضوری دانشجویان در دانشگاه‌های هرمزگان مهیا شود/کارت واکسیناسیون؛ شرط حضور در کلاس‌های دانشگاه

رئوفی با تاکید بر مهیا شدن اقدمات آموزش حضوری دانشجویان در دانشگاههای هرمزگان گفت: حضور دانشجویان در کلاس های حضوری دانشگاه ها منوط به تزریق واکسن و داشتن کارت واکسن است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ علی رئوفی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان در جلسه کمیسیون دانشجویی استان، با اشاره به مصوبه ستاد ملی کرونا در خصوص بازگشایی دانشگاه ها در کشور، عنوان کرد: دانشگاه های مستقر در هرمزگان اعم از دولتی، پیام نور، دانشگاه فرهنگیان، آزاد، فنی و حرفه ای، علمی کاربردی و مراکز آموزش عالی غیر انتفاعی مقدمات و زیرساخت های آموزش حضور دانشگاه ها را در هرمزگان مهیا کنند.

وی افزود: بازگشایی دانشگاه ها در هرمزگان طبق شیوه نامه های بهداشتی ابلاغی در دستور کار قرار گیرد تا خانواده ها و دانشجویان دغدغه ای نسبت به آموزش حضوری نداشته باشند و سلامت آنها حفظ شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، خاطرنشان کرد: حضور دانشجویان در کلاس های حضوری دانشگاه ها منوط به تزریق واکسن و داشتن کارت واکسن می باشد.

رئوفی تصریح کرد: آموزش های حضوری آثار و ثمرات بسیار بیشتری نسبت به آموزش مجازی دارد و این مهم ضرورت انجام آموزش های حضوری را دو چندان کرده است.

وی در همین خصوص گفت: ادامه تعطیلی آموزش حضوری دانشگاه ها روند آموزش را دچار خلل می کند و ضروری است با ایجاد زیرساخت ها در کنار آموزش مجازی آموزش حضوری دانشجویان و دانش آموزان در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/