تبلیغات تولید ایرانی تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
کد خبر : 8072
تاریخ انتشار:دوشنبه ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۹| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

معرفی یکی از پرطرفدارترین ماهی گوشتی خلیج فارس

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز،ماهی هوور یکی از پرطرفدارترین ماهی های گوشتی خلیج فارس است،این بهانه ای شد تا خبرنگار آشپز ما اینبار از این ماهی بگوید؛هوور یا تن:این ماهی دارای گوشتی پرخون به رنگ شکلاتی تیره است.  از این ماهی برای سرخ کردن ماهی سوری، (نمک سود)،هواری،کباب، کاتغ (قلیه ماهی) شامی، دوپیازه استفاده […]

معرفی یکی از پرطرفدارترین ماهی گوشتی خلیج فارس

mahi_043

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز،ماهی هوور یکی از پرطرفدارترین ماهی های گوشتی خلیج فارس است،این بهانه ای شد تا خبرنگار آشپز ما اینبار از این ماهی بگوید؛هوور یا تن:این ماهی دارای گوشتی پرخون به رنگ شکلاتی تیره است.  از این ماهی برای سرخ کردن ماهی سوری، (نمک سود)،هواری،کباب، کاتغ (قلیه ماهی) شامی، دوپیازه استفاده می شود.

سرخ کرده ماهی هوور:

ماهی هوور ۱کیلو- آرد ۲پیمانه- روغن مایع به مقدار لازم- زردچوبه ۱قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم.

ابتدا ماهی را فیلا کرده و به قطعات دلخواه تقسیم کنید. سپس آنها را شسته و خشک کنید. نمک و فلفل را روی تکه های ماهی بپاشید و به مدت ۱ساعت در یخچال قرار دهید. آرد و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و تکه های ماهی را در آرد بغلتانید به طوری که سطح ماهی پوشیده از آرد شود.سپس تکه های ماهی را در روغن داغ سرخ کنید و در سس بگذارید.

سس ماهی:

گشنیز ۱۰۰گرم- شنبلیله ۵۰گرم- سیر ۴ حبه- پیاز ۱ عدد- فلفل سبز ۲ عدد-آب لیمو ۲قاشق سوپ خوری –ادویه ۱ قاشق مرباخوری- آب نصف پیمانه

طرز طهیه سس ماهی:

گشنیز، شنبلیله، سیر، پیاز و فلفل را با هم چرخ کنید. سبزی چرخ شده را در روغن تفت دهید. زرد چوبه و ادویه را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را در آب حل کنید- آب لیمو را اضافه کنید و به مایع بالا بیفزایید . حرارت را کم کرده و مایه را به مدت ۵دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود. ماهی سرخ کرده را در آن بگذارید و پس از ۵-۴ دقیقه از روی حرارت بردارید.

انتهای پیام/۱۱۹

برچسب ها:
لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=8072
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها
نظرات بینندگان
تعداد نظرات: بدون نظر
ارسال نظر





  • نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.

یادداشت

گفتگو

بین الملل