تبلیغات تولید ایرانی تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
کد خبر : 7395
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۵| تعداد نظرات :۱ دیدگاه
پ

معرفی نانهای محلی هرمزگان

دراستان هرمزگان علاوه بر غذاهای بومی؛انواع نان های محلی هم وجود دارد که در بین هرمزگانی ها و خصوصا بندرعباسی ها بسیار محبوب هستند؛خبرنگار هرمز اینبار سراغ نان های محلی استان رفته و آنها را به شما معرفی کرده: انواع نانها:مانند مهیاوه ،نان مشته تومشتی،چم چمو،نان سوخاری نان شیرین،گپک،نان کلوکی ،نان بامنجلی،ناکوارزن،ستپوری،کپ تابه،کماچ،نانچووه،نان خمیر،نان ریخته […]

معرفی نانهای محلی هرمزگان

دراستان هرمزگان علاوه بر غذاهای بومی؛انواع نان های محلی هم وجود دارد که در بین هرمزگانی ها و خصوصا بندرعباسی ها بسیار محبوب هستند؛خبرنگار هرمز اینبار سراغ نان های محلی استان رفته و آنها را به شما معرفی کرده:


انواع نانها:مانند مهیاوه ،نان مشته تومشتی،چم چمو،نان سوخاری نان شیرین،گپک،نان کلوکی ،نان بامنجلی،ناکوارزن،ستپوری،کپ تابه،کماچ،نانچووه،نان خمیر،نان ریخته سوراغی،نان گرده،نان ملاقه ای رانام برد.
طریقه پخت نان مهیاوه به این شکل است که:آب ولرم ،شکروپودرخمیرترش  باهم مخلوط کرده به مدت ۱۰دقیقه درجای گرمی قراردهید تاحجم آن دوبرابرشود تخم مرغها راهم بزنید تا کف کند.سپس به آن نمک ،مایه خمیر ترش ورازیانه وشیررابیفزایید،ته قالب کیک راکاغذ روغنی بیندازید،مایه رادرقالب ریخته روی کیک رابا زرده تخم مرغ وزعفران بکشید،مهیاوه بزنیدوسپس کنجد بپاشید،قالب رادرجای گرمی قراردهید تاخمیرپف کند،فر را روی حرارت ۱۷۵درجه سانتی گراد گرم کنید وقالب کیک رابه مدت۳۰-۲۵دقیقه درفرقراردهید.

موادلازم نان مهیاوه :
آردسفیدنان -۳پیمانه
تخم مرغ-۳عدد
شیر-۱پیمانه
نمک-۱قاشق سوپ خوری
رازیانه -۱قاشق سوپ خوری
پودرخمیرترش-۱قاشق مرباخوری
مهیاوه-به مقدارلازم
روغن مایه-۱دوم پیمانه
آب ولرم-۱چهارم پیمانه
کنجد-به مقدارلازم
زعفران حل شده -۱قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ-۱عدد

انتهای پیام/۱۰۱/۱۱۹

برچسب ها:
لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=7395
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها
نظرات بینندگان
تعداد نظرات: يك نظر
    tarah
    iran
    ۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۲

    سایت شما تماس با ما نداره و خیلی بزرگه
    اگه میشه درستش کنید

ارسال نظر





  • نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.

یادداشت

گفتگو

بین الملل