تبلیغات تولید ایرانی تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
کد خبر : 287954
تاریخ انتشار:یکشنبه ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۸| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

معجزه استفاده از تخم مرغ در سالاد

استفاده از تخم مرغ در سالاد سبب می‌شود بدن مواد مغذی و مفید بیشتری جذب کند.

معجزه استفاده از تخم مرغ در سالاد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمزو به نقل از راه دانا؛ سالاد وعده غذایی سالمی است که مواد سالم و مغذی زیادی را به بدن می‌رساند. اما برخی از مواد استفاده شده در سالادها از جمله آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی آن قابل حل در چربی هستند و این بدان معنا است که بهتر است آن‌ها را با چربی بخورید تا خواص آن جذب بدنتان شود.

راهی بسیار آسان، ارزان و در عین حال موثر برای سالم‌تر کردن سالادها، افزودن تخم مرغ به آن‌ها است. از این طریق مواد مغذی بیشتری از مواد موجود در سالاد جذب بدن شما می‌شود. البته نیمرو نباید به سالاد اضافه شود بلکه تخم مرغ باید به صورت آب‌پز یا نیمه‌آب‌پز به سالاد اضافه شود.
زمانی که شما ۱٫۵ تا۳ تخم‌مرغ آب‌پز به سالادتان اضافه می‌کنید سبب می‌شوید که با مصرف سالاد لوتئین و زیگزانتین بیشتر یعنی حدود ۴ تا ۵ برابر به بدنتان جذب شود. به همین علت سالاد با تخم مرغ نسبت به سالاد بدون تخم‌مرغ بسیار مفیدتر و سالم‌تر است. علاوه بر این مصرف تخم مرغ پخته با سبزیجات نیز برای بدن بسیار مفید است زیرا جذب کاروتنوئید را به بدن افزایش می‌دهد. یادتان باشد که نباید زرده تخم‌مرغ را جدا کنید زیرا زرده تخم مرغ در سالاد بسیار مفید است و چربی موجود در آن سبب جذب مواد مغذی سالاد می‌شود.

لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=287954
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6,184 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

یادداشت

گفتگو

بین الملل