مشکل ترافیک شهر با همکاری همه دستگاه های متولی حل می شود / پایان مطالعات اولیه خط BRT شهر بندرعباس
به گزارش پایگاه خبری هرمز، عباس امینی زاده، شهردار بندرعباس، در نشست شورای شهر، حل مشکل ترافیک این شهر را نیازمند همکاری همه دستگاه ها و سازمان های متولی شهری دانست وی تصریح کرد: طرح جامع حمل و نقل و ترافیک شهر بندرعباس در دستور کار شهرداری قرار دارد که با اجرای آن بسیاری از […]
به گزارش پایگاه خبری هرمز، عباس امینی زاده، شهردار بندرعباس، در نشست شورای شهر، حل مشکل ترافیک این شهر را نیازمند همکاری همه دستگاه ها و سازمان های متولی شهری دانست
وی تصریح کرد: طرح جامع حمل و نقل و ترافیک شهر بندرعباس در دستور کار شهرداری قرار دارد که با اجرای آن بسیاری از مشکلات ترافیک در سطح شهر برطرف می شود.
عباس امینی زاده از آمادگی کامل شهرداری برای سرمایه گذاری در حوزه ترافیک خبر داد و خاطرنشان ساخت: شهرداری بندرعباس مصمم است با اجرای طرح های نوین، علمی و کارشناسی شده ترافیک این شهر را به نقطه ای مطلوب برساند.
وی از فراهم نبودن زیرساخت های لازم به عنوان یکی از چالش ها و مانع اجرای طرح های مورد نظر ترافیکی شهرداری در سطح شهر بندرعباس نام برد.
شهردار بندرعباس با بیان اینکه طرح ترافیکی مرکز شهر بندرعباس که در سال های گذشته اجرا شد، در کوتاه مدت نتایج خوبی داشت، افزود: براساس مطالعات کارشناسان شهری در سال گذشته این طرح نیز در حال حاضر با نواقصی روبروست که باید با همکاری شهرداری و پلیس راهور و نظارت شورای ترافیک این نواقص برطرف شود.
امینی زاده افزایش هزینه های اجرای پروژه های شهری را یکی دیگر از مشکلات شهرداری اعلام کرد و گفت: در گذشته اتوبوس درون شهری خط واحد با ۱۷ میلون تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی و تامین مابقی اعتبار از سوی دولت خریداری می شد در حالی که هم اکنون باید ۴۷۰میلیون تومان برای خرید یک دستگاه اتوبوس هزینه شود که برای شهرداری و هر سرمایه گذاری رقمی سنگین و قابل توجهی است.
کمبود دوهزار تاکسی در بندرعباس
وی همچنین از وجود دو هزار و ۱۸۳ دستگاه تاکسی در شهر بندرعباس خبر داد که بخشی از این تاکسی ها فرسوده و غیر قابل استفاده هستند.
به گفته شهردار بندرعباس این شهر به چهار هزار تاکسی نیاز دارد که با توجه به تاکسی های موجود، تاکسیرانی با کمبود دو هزار دستگاه تاکسی روبروست.
امینی زاده از پایان مطالعه اولیه طرح خطوط BRT در شهر بندرعباس خبر داد و تصریح کرد: در صورت اجرای این طرح، ترافیک شهر بندرعباس تا حدودی بهبود پیدا می کند.
حفاری خیابانها ترافیک را بیشتر می کند
رییس پلیس راهور هرمزگان نیز با بیان اینکه حفاری های متعدد در خیابان های شهر که توسط دستگاههای مختلف ایجاد می شود مشکلات ترافیکی شهر را بیشتر می کند از شهردار بندرعباس به خاطر بازکردن گره بلوار غدیر قدردانی کرد.
سرهنگ تیمور سپهوند خاطرنشان کرد: راهنمایی و رانندگی استان مخالف اجرای طرح ترافیکی مرکزی شهر و شمال و جنوب شرق پل رسالت بود.
حذف میدان صادقه راکار کاهش ترافیک در رسالت
وی حذف میدان صادقه و تبدیل آن به تقاطع را راهکار کاهش ترافیکی دانست که پس از ساخت پل رسالت در آن منطقه ایجاد شده است.
به گفته رییس پلیس راهور استان، آموزش، نصب سیستم های الکترونیکی و ساماندهی و نصب پل های عابر پیاده می توند در کاهش تصادفات عابرین پیاده نقش داشته باشد.
راه اندازی خط ویژه تاکسی و اتوبوس در مرکز شهر
پرویز سالاری یکی از اعضای شورای شهر بندرعباس نیز خواستار راه اندازی خط ویژه تاکسی و اتوبوس در مرکز شهر شد.
کیانوش جهانبخش دیگر عضو شورای شهر، گسترش و بهسازی حمل و نقل درون شهری، الکترونیکی کردن سیستم های ترافیکی، ارتقاء فرهنگ شهروندی و جانمایی پارک های محله ای را از مهمترین راهکارهای کاهش ترافیک عنوان کرد.
افزایش مرگ عابرین در سال۹۲
مهران نجاتی یکی دیگر از اعضای شورای شهر با بیان اینکه براساس آمار اداره کل حمل و نقل و پایانه ها و پزشکی قانونی استان تصادفات منجر به فوت عابرین پیاده در سال ۹۲ افزایش یافته است، خواستار ایمن سازی محل عابرین پیاده و خیابان های شهر برای شهروندان شد.
دبیر شورای ترافیک هرمزگان نیز در این نشست با بیان اینکه بافت و ساختار قدیمی شهر بندرعباس باعث تراکم و ترافیک در مرکز شهر شده است تصریح کرد: باید با تمهیدات ویژه و اجرای طرح های مناسب و کارشناسی شده این مشکل را رفع کرد.
رسول دهقان افزود: با اجرای طرح ترافیکی هسته مرکزی شهر در سال های گذشته زمان حرکت به یک سوم کاهش یافت.
وی درخصوص پل رسالت که به صورت شمال جنوب ساخته شده است، گفت: این طرح براساس نظر شورای فنی کشور و در پاسخ به استعلام شورای ترافیک استان که اعلام کرد این پل باید در مسیری که ترافیک کمتری وجود دارد ساخته شود، اجرا شد.