مشارکت ۲۷هزار دانش آموز هرمزگانی در دومین جشنواره پژوهش سراهای دانش آموزی

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش هرمزگان از شروع داوری آثار دانش آموزان مرحله منطقه ای در ۱۰ عنوان مسابقه دومین جشنواره علمی-پژوهشی پژوهش سراهای دانش آموزی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛محمد قویدل با بیان اینکه دومین جشنواره علمی-پژوهشی پژوهش سراهای دانش آموزی از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰آغاز شده است، اظهار کرد: بیش از ۲۷ هزار و ۲۳۰ دانش آموز استان هرمزگان در مرحله منطقه ای این جشنواره با هم به رقابت خواهند پرداخت از این تعداد بیش از ۱۰ هزار دانش آموز پسر و قریب به ۱۷ هزار و ۲۰۰ دانش آموز دختر است.
وی ادامه داد: دومین جشنواره علمی –پژوهشی پژوهش سراهای دانش آموزی، در سه مرحله منطقه ای، استانی و کشوری و در ۱۰ عنوان مسابقه نانو، مسابقات آزمایشگاهی، سلولهای بنیادی، کد نویسی، نجوم، ادبیات و علوم انسانی، گیاهان داروئی، دریا، انرژی های نوین و زیست فناوری، با هدف تقویت و تعمیق فرهنگ مطالعه وتقویت مهارت کارگروهی در بین دانش آموزان برگزار می شود.
به گفته قویدل، دانش آموزان جهت شرکت در این جشنواره در سامانه همگام ثبت نام و آثار خود را جهت داوری ارسال کرده اند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش هرمزگان تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود و شیوع ویروس کووید ۱۹، داوریها به صورت غیر حضوری انجام و نفرات برگزیده در مرحله منطقه ای برای داوری در مرحله استانی که هفته اول تیرماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد معرفی خواهند شد.
این مقام مسئول در پایان اعلام کرد: داوری این مرحله به مدت یک هفته ادامه دارد و نتایج این مرحله از داوریها تا پایان اردیبهشت ماه اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/